Marvel hayranları Avengers: Endgame'in fragmanında hata buldu

Furkan Güler 10.12.2018 - 03:56
Hata mı değil mi? Pek çözülesi değil.

The Game Awards etkinliğinin düzenlendiği gün yayınlanan Avengers Endgame'in fragmanı, Marvel hayranlarını oldukça mutlu etti. Uzun zamandır fragmanı bekleyen fanlar, nihayet beklediklerine kavuştu. Infinity War filminin devamını anlatan filmde ortadan kaybolan Hawkeye ve Antman'in geri dönüşüne şahit olduk. Ancak Marvel hayranları, fragmanda bir hata bulduklarını dile getirdiler. Özellikle Reddit forumlarında alevlenen bu tartışma konusunda Tony Stark'ın önünde duran Iron Man miğferi olay oldu.

Avengers Endgame'in fragmanında ortaya çıkan ilginç detay

Hatırlayacağınız üzere Infinity War filminde Iron Man'in yeni zırhını görmüştük. Filmde nanoteknolojiyi kullanarak zırhını giyip çıkartan Tony Stark, tabiri caiz ise zırhı vücudunun üzerinde oluşturuyordu. Ancak Marvel hayranları, filmde Iron Man zırhının miğferinin tek parça halinde Tony Stark'ın önünde durmasını hata olarak yorumladı.

Yine de bunun hikayeyle bir bağlantısı olacağı düşünülüyor. Diğer bir yandan uzayda hapis olan Tony Stark'ın, Captain Marvel tarafından kurtarılacağı da tahmin ediliyor. Bakalım filmin senaristleri, filmde bizlere nasıl bir hikaye gösterecek. Oldukça merak ediyoruz. Çoğu kahramanın hayatını kaybettiği filmden sonra Thanos'un nerelere gittiği büyük bir soru işareti halini aldı.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
zeknoss
zeknoss 10.12.2018 16:40
Bu anlaşılması o kadar da güç bir durum değil. Nano tech zırha Tony aklına ne gelirse yaptırabiliyor, sahada doğaçlama olarak kılıç, roketli muşta ya da yoğun plazma silahı oluşturabiliyordu filmde. Filmin sonunda Thanos'la savaştan sonra elinde çok az kalan nano partiküllerden oluşturduğu bir başlık o. Üzerindeki hatalara bakacak olursanız tam oluşmamış, malzemenin eksik kaldığı yerler var, bu yüzden Kemal Sunal'ın fırında pişirdiği ekmekler gibi görünüyor. Sözün özü bir hata yok, beyin bedava.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 09:34
Tony nin birsürü zırhı var zaten thanos nano zırhının kaskını parçalamıştı
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 13:59
Bu fragmanda gösterilenlerin birçoğu bizleri aldatmaya düşündürmeye yönelik bence. Sırf gizem vs. işleri.
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 12:13
haaa pardon biz o zırhları yanında götürdüğünü kaçırmışız sanırım. teşekkür ederiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'in fragmanında hata bulundu
İlginizi Çekebilir