Avengers: Endgame'den sonra hangi filmler vizyona girecek?

Furkan Güler 4.03.2019 - 10:31
Yeni filmleri merakla bekliyoruz.

Bu sene Hollywood'un en çok gişe yapacak filmi olacağı tahmin edilen Avengers Endgame, 26 Nisan tarihinde gösterime girecek. Yaklaşık 10 yıllık bir bekleyişin ardından arka planda dönen hikayeyi sonlandıracak olan Marvel, Infinity War filmi sayesinde hayranları üzerinde büyük bir heyecan oluşturmayı başardı. Ancak yeni film sonrasında Marvel'ın beklenildiği üzere sinema sektöründen çekilmeye niyeti yok. Avengers Endgame'den sonra seyircilerinin karşısına Spider Man Far From Home ile çıkacak olan yapımcılar, yine uzun bir süre boyunca hayranlarına filmler yapmaya devam edecek.

Avengers: Endgame filminden sonra hangi filmler vizyona girecek?

Biz de sizler için Avengers Endgame'den sonra hangi filmlerin vizyona gireceğini sizler için sıraladık. Şimdiye kadar onaylanan 6 filmle birlikte Marvel sinematik evreni oldukça genişleyecek. Bakalım karakterlerimiz Thanos'a karşı verilecek olan savaştan sonra başka hangi maceralara atılacak, merak ediyoruz. Avengers Endgame'den sonra çıkacak olan filmler ise sırasıyla şu şekilde;

- Spider Man Far From Home
- Black Widow
- Black Panther 2
- Doctor Strange 2
- The Eternals
- Shang Chi

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 4.03.2019 18:15
Shang Chi'yi hiç duymamıştım. Kadın karakter lazım diye natashayı koydular ok. Robin Hood'umuz var. Siyahilere ayıp olmasın black panther, şimdi asyalılara ayıp olmasın diye shang chi mi? Bunların arasında yine en akla yatkını black panther, zira serumu, adamantiumu, teknoloji vs si var. Diğer yandan 200 yıldır standart dünyada bile savaşlarda hiç bir işe yaramayan okçuluk, kalkıp tanrılara vs saldırırken komik oluyor. Ya en azından serumlayın şunları. Diğer türlü DC'ye dönecek. Dc de, de Darkseid kalkıp süpermane vuruyor, süperman savruluyor, sonra kas çalışmak dışında normal insandan hiç bir fiziksel fazlası olmayan batmane vuruyor. Batmanda aynı oranda savruluyor. :D Şimdi de tanrıların arasında biri ok atarken, natasha boynuna tırmanırken, diğeride kung fu yapacak herhalde :) Geçmişe dönmüşken ilk çağlardan da bir homosaphien alıverin, mızrak, taş neyim atar thanosa.
Spider_hip
Spider_hip 5.03.2019 14:29
@MK Okuru 09:34
https://www.youtube.com/watch?v=32Sgp5aDyGs filmlerden bahsetmiyordum. Comicbooks, animasyonlar, filmler, sonuçta hepsi dc evreninden.

@MK Okuru 09:36
Kardeş neyi araştıracaz? Söyle biz de bilelim. Yorumum ortada. Adamların güçleri ortada. Tanrıların arasında normal güçlü insanlar artık komik kaçıyor. Sana batan ne anlamadım böyle öküz öküz yorum atıp saldırıyorsun. Özürlüysen git başka yerde kendini tatmin et. Adam gibi kendini ifade etme özürlüsü olduğun belli.
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 09:36
Ne boş konuşmuşsun ya. Önce bi araştır adam hibi sonra yorum yap. Hepsinin süper gücümü olması lazım?? Ne kıt kafalı birisin sen? Önce araştır bilgisiz.
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 09:34
Darksied daha süpermanin karşısına çıkmadı. Justice league de ki Steppenwolf. Batman Van Superman filmindeki de Doomsday.Başka nerde gördüysen atarsan görmek isterim .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2019 10:35
Kusacam lan bu süper kahraman filmlerinden. Gına geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'den sonra hangi filmler vizyona girecek?
İlginizi Çekebilir