Attack On Titan'ın yeni sezonunda soru işaretleri kalkıyor

Ersin Kılıç 1.05.2018 - 00:44
Hikayedeki soru işaretleri aralanmaya başlıyor

İnişli çıkışlı gidişatına rağmen özellikle aksiyon ve hikaye detayları ile dikkat çeken Attack on Titan'ın 3.sezonundan beklenen haberler gelmeye başladı. Son olarak geçtiğimiz Ekim ayında bir poster ile karşımıza çıkan Attack on Titan animesinin 3.sezon tanıtım videosu yayınlandı. Aynı isimli mangadan uyarlanan serinin bu yeni bölümlerinde hikaye adına kafalardaki birçok soru işareti de giderilmeye başlayacak.

Attack on Titan 3.sezon ne zaman geliyor?

3.sezon için yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda merkezinde birkaç farklı olayı görüyoruz. Bunlardan birisi tabi ki Eren ve Historia arasındaki bağlantı. manga takipçilerinin bildiği gibi ve 2.sezonun sonlarına doğru anlaşıldığı üzere Historia oldukça önemli bir karakter ve 3.sezonda buna dair bazı detayları izleme şansına erişeceğiz.

Tanıtım videosundaki bir diğer odak noktası ise Levi ve Kenny. Yine manga da öğrendiğimiz gibi 3.sezonun kilit karakterlerinden birisi de Levi olacak. Hali hazırda anime ve manganın en karizma karakterlerinden biri olan Levi'nin geçmişine dair bazı izlere 3.sezonda rastlayabileceğiz. Temmuz 2018'de yayınlanacak olan 3.sezonun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 18:03
Mangada neredeyse hikaye bitme noktasına geldi, fazla bölüm kaldığını sanmıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack On Titan'ın 3. sezon fragmanı sonunda yayınlandı
İlginizi Çekebilir