Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi Amazon sayesinde ortaya çıktı

Berat Darıcı 18.05.2020 - 14:26
Assassins Creed Valhalla'nın çıkış tarihi Amazon İtalya tarafından listelendi. Oyun 15 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapabilir.

Ubisoft tarafından geliştirilen Assasin's Creed sersinin bu yıl çıkış yapması beklenilen yeni oyunu Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi Amazon İtalya tarafından listelendi.

Assassins Creed Valhalla 15 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapabilir

Geçtiğimiz haftalarda Assassins Creed Valhalla'nın canlı yayında yapılan duyurusu ardından en çok merak edilen şeylerden birisi çıkış tarihiydi. Diğeri de oyunun oyun içi görüntüleri oldu. Şimdiyse Amazon İtalya istemeden oyunun çıkış tarihini 15 Ekim 2020 olarak listeledi. Bunun resmi bir çıkış tarihi olmadığı ve bir sızıntı olduğunun altını çizmek istiyorum. Diğer yandan oyunun tarihi daha önce 2 farklı ülkenin perakendecisi tarafından 16 Ekim olarak listelenmişti. Tarihlerin birbiri ile olan yakınlığı düşünürlerse oyunun çıkış yapacağı tarihi net olarak öğrenmiş olabiliriz.

Canlı yayında kapak fotoğrafı çizilerek duyurusu yapılan oyun başarılı bir reklam çalışması ile adından söz ettirmeyi başardı. Şimdiye kadar oyun hakkında pek çok bilgi ortaya çıkmış durumda. Bunlar arasında tek atan gizli silahın geri döneceği gibi oyuncular tarafından istenilen bilgilerde var. Oyunun Xbox Series X üzerinde 4K çözünürlüğünde 30 FPS olarak çalışacağı yine bilinen diğer bir bilgi.

Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi Amazon sayesinde ortaya çıktı

Valhalla ve Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihleri çok yakın

Oyunun çıkış tarihiyle alakalı en büyük problem ise CD Project'in yeni oyunu Cyberpunk 2077 ile olan yakınlığı. 15 Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen oyunun Cyberpunk 2077'nin satışlarını ne kadar etkileyeceği ya da tam tersine kendi ayağına sıkıp sıkmayacağını zaman içerisinde göreceğiz.

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilen rol yapma video oyunu. Hikaye içeriği ile öne çıkacak olan oyunda detaylı karakter oluşturma ekranı bulanacak. Hatta karakterlerimizin cinsel organına bile özelleştirme yapma şansımız var. Oyunun 17 Eylül 2020'de PC, PlayStation 4, Stadia ve Xbox One için piyasaya çıkması planlanmakta. Oyun daha önce erteleme aldı. O yüzden tekrar bir erteleme alacağını sanmıyorum. Ubisoft'un 12 Temmuz tarihinde daha fazla detay paylaşmasını bekliyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 03:55
Knk holiday diyor. Koşa doğru yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassins Creed Valhalla çıkış tarihi Amazon sayesinde ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir