Assassin's Creed Valhalla Season Pass için yeni bilgiler ortaya çıktı

Berat Darıcı 13.05.2020 - 10:14
Assassin's Creed Valhalla Season Pass'inde bulunacak olan The Legend of Beowulf hikaye içeriği hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Assassin's Creed serisinin sen oyunu olan Valhalla ile Vikinglileri göreceğiz. Oyunun satışta bulunan pek çok versiyonu var. Bunlardan ikisinde Assassin's Creed Valhalla Season Pass dahil olacak. Season Pass içeriğine ise dahil olacak olan "The Legend of Beowulf" hikaye görevleri içerecek.

The Legend of Beowulf için söylenen detaylar hikayesinin öncesinde geçecek detayları öğrenmemizi sağlayacak. İskandinav savaşına gideceğimiz içerik oyunun Gold ve Ultimate versiyonlarında bulunacak. Her iki sürümü de hem Uplay üzerinden hem de Epic Games Store üzerinden satın alabilirsiniz. Bildiğiniz gibi serisinin son oyunu Steam üzerinden satışa çıkmayacak. Ubisoft bu konu hakkında Valve'ın oyunun kazandırdığı gelirden hâk ettiğinden fazlasını pay olarak aldığını söyledi. Bu yüzden oyun bu sefer Steam'de bulunmayacak.

Assassin's Creed Valhalla Season Pass için yeni bilgiler ortaya çıktı

Assassin's Creed Valhalla Season Pass'i 2 farklı sürümde bulunacak.

Oyunun Standard Edition sürümü 269 TL karşılığında, Gold Edition sürümü 449 TL karşılığında, Ultimate Edition sürümü ise 495 TL karşılığında ön sipariş verilebiliyor. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkış yapacak olan oyun Xbox Series X için özel olarak özelleştirildi. Konsolda 4K çözünürlüğünde oynayabileceğiniz oyun, Smart Delivery özelliği de desteklenecek. Ayrıca ilk defa göreceğimiz hızlı yükleme özellikleri de oyunda olacak. Oyunun şimdilik Türkçe seslendirme ya da alt yazı desteğiyle gelmeyeceği biliniyor.

Oyun Xbox Series X üzerinde en az 30 FPS olarak çalışacak. Oyunun 2020 yılı içerisinde çıkış yapması hedefleniyor. 15 Ubisoft stüdyosunun ortaklaşa olarak geliştirdiği oyun serisinin en büyük haritalarından birine sahip olmayacak. Oyunun tanıtımı büyük ilgi çekti. Adobe Photoshop CC üzerinde canlı yayında kapak fotoğrafı yapılan oyun sosyal medyada gündeme oturdu. Oyunla ilgisi olmayıp Photoshop yapılırken izlemeyi seven insanlarda canlı yayını izlediler.

Microsoft'un Inside Xbox canlı yayınında oyunun tanıtım videosu gösterileceği söylendi. Fakat bu tanıtım videosu yeterince oyun içi görüntü içermediği için büyük eleştiri yağmuruna tutuldu. Bir Microsoft yöneticisi ise sorunun fazla beklenti yaratmalarından kaynaklandığına inanıyor. Oyunun sistem gereksinimleri hakkında henüz bir detay yok. Assassin's Creed Valhalla hakkında daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2020 20:30
La daha oyunun gameplayi bile gelmedi kafayı yemişler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 22:35
Nvidia Geforce Now'a gelsin de sistem önemli değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 20:44
uplayden indrim kodu ile 216 tl ön şipariş verdim
Kalan Karakter: 300 Gönder
WereChaos
WereChaos 13.05.2020 19:10
Ne o kadar 120 fps ten bahsediyosunuz 4k 30 fps ne lan 8k dan bahsediyordunuz hani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 15:41
Arkadaş oyun çıkmamış season pass haberleri geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla Season Pass için yeni bilgiler ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir