Apple'dan şarkı sözü yazarları için yeni bir uygulama: Music Memos

Alperen Yüksel Altuğ 25.01.2016 - 12:28
Besteleriniz hayat bulsun!
Müzik sektörü, hayatımızın vazgeçilmez ögeleri arasında olduğunu kabul edelim. Kimimiz bu sektör içerisinde sadece dinleyici olarak yer alırken; kimimiz ise bu sektöre katkılar yaparak hayatımıza devam ederiz. Özellikle son yıllarda popüler olan amatör müzik gruplarının başarısı, Apple firması tarafından fark edilmişe benziyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni uygulama ile tanıştınız mı? Apple tarafından geliştirilen uygulamamızın ismi Music Memos yani Müzik Notaları olarak karşımıza çıktı. Bu uygulama ile birlikte, şarkı yazarlarının yeni parça fikirlerini kaydedip; düzenlemeleri için ideal diyebiliriz. İster bir enstrüman ile kayıtlar yapar, isterseniz de sadece şarkı sözleri ile kayır yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan sistem ile; temponuz, ritminiz ve akorlarınız otomatik olarak algılanır, melodilerinize gerçekçi bateriler ve baslardan oluşan ritim bölümleri eşilk eder.

Tüm bu kayıtlarınızı arşivleyebilir ve yüksek ses kaliteli sıkıştırılmış ses dosyası halinde kayıt altına alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile de paylaşım yapabileceğiniz uygulamanın boyutu ise 90 MB olduğunu belirtelim. The Verge tarafından yapılan inceleme videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Hadi bakalım, aramızdaki amatör bestecileri görme zamanı!

 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 20:00
ben tam anlamadım şimdi diyelimki sadece şarkımın sözlerini okuyarak uygulamaya dinletecem . sonra uygulama kendisi benim şarkı sözlerimin arkasına ritimlermi eklicek ...?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apple'dan şarkı sözü yazarları için yeni bir uygulama: Music Memos
İlginizi Çekebilir