Animal Crossing New Horizons'a ücretsiz güncelleme geliyor

Ersin Kılıç 22.04.2020 - 14:54
Son dönemin belki de en çok konuşulan oyunu olan Animal Crossing New Horizons için güncelleme duyuruldu. Üstelik bu güncelleme ücretsiz olacak.

Animal Crossing New Horizons rüzgarı çıktığı günden beri esmeye devam ediyor. Sosyal medya ve reddit gibi platformların en çok konuştuğu yapımlardan biri olan Animal Crossing New Horizons için ücretsiz bir güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte yeni özelliklere kavuşacağımız gibi adamıza yeni karakterler de gelecek. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Animal Crossing New Horizons'a ücretsiz güncelleme geliyor

Animal Crossing: New Horizons için çıkacak yeni ücretsiz güncelleme, ada müdavimlerinin adalarını ziyaret eden yeni yüzler, çeşitli sanat eserleri, genişletilmiş bir müze, çiçek açan bitkiler gibi oyuna yeni mevsimsel etkinlikler getiriyor. Bu ücretsiz güncelleme ve yılın ilerleyen dönemlerindeki diğer güncellemeler, oyuncuların uzun süre tadını çıkarabilecekleri yeni deneyimler ekleyecek. Aşağıdan oyuna eklenecek yeniliklere, yayınlanan fragmana ulaşabilir buradan ise Animal Crossing New Horizons inceleme sayfasına göz atabilirsiniz.

Leif’s Garden Shop – Doğayı seven Leif, çalılar ve çiçek tohumları da dahil olmak üzere gelişen yeşillik çeşitlerini satmak için düzenli olarak oyuncuların adalarını ziyaret eder. Bu dekoratif eşyalar herhangi bir ada cenneti biraz daha yeşil hale getirmeye yardımcı olacaktır.

Jolly Redd’s Treasure Trawler – Ücretsiz güncellemeyi indirdikten sonra Jolly Redd, oyun içi sanat ve benzersiz mobilya renklerini oyunculara satmak için zaman zaman teknesinde görünecek. Mobilya renkleri Nook’s Cranny'de mevcut değildir. Önceki Animal Crossing oyunlarında olduğu gibi, oyuncular hangi sanat eserlerinin gerçek ve hangilerinin sahte olduğunu bulmak zorunda kalacaklar.

Nature Day (23 Nisan – 4 Mayıs) – Doğa Günü döneminde, ağaç dikme ve çiçek sulama gibi doğadan ilham alan hedeflere odaklanan özel Nook Miles zorlu görevleri mevcut olacak.

May Day Tour (1-7 Mayıs) – Mayıs ayının ilk haftasında, oyuncular normal gizemli ada turlarından farklı görünen bir adaya sınırlı süreli bir tur yapmak için ada havaalanında bir defalık Mayıs Günü Bileti kullanabilirler. Tanıdık görünen özel bir ziyaretçi de orada olabilir…

International Museum Day (18-31 Mayıs) – Uluslararası Müze Günü'nü kutlamak için oyuncular Stamp Rally’e katılabilirler. Özel bir pul kartı aldıktan sonra, oyuncular oyun içi ödül kazanmak için çeşitli müze sergilerinde pul toplarken balık, böcek ve fosilleri izlemenin tadını çıkarabilirler.

Wedding Season (1-30 Haziran) – Düğün temalı Haziran sırasında, oyuncular evli çift Reese ve Cyrus ile tanışmak için Harvey’in adasını ziyaret edebilir, düğün fotoğraf stüdyosunda onlarla birlikte yıldönümü fotoğrafları düzenlemeye ve çekmeye yardımcı olabilirler. Oyuncular düğün temalı eşyaları çiftin minnettarlığının bir göstergesi olarak alacaklar.

Animal Crossing New Horizons'a ücretsiz güncelleme geliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Animal Crossing New Horizons'a ücretsiz güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir