American Truck Simulator'a yeni tır

Furkan Sakoğlu 16.02.2016 - 10:05
Ayrıca kırmızı ışık kuralları detaylandırıldı
Geçtiğimizay raflardaki yerini alan ve simülasyon tutkunları tarafından oldukça sevilen American Truck Simulator, bugün yeni bir tıra kavuştu. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna Kenworth W900 isimli yeni bir tır eklenirken, oyuncuların kafasını karıştıran ABD'nin kırmızı ışık kuralı da detaylandırıldı.

SCS tarafından yapılan açıklamada, ABD içerisinde herhangi bir tehlike arz edilmediği ve sinyallerimi düzgün kullandığımız takdirde, kırmızı ışıklarda sağa dönüş yapmanın serbest olduğu ve herhangi bir ceza getirmediği açıklandı. Ayrıca yeni başlayan oyuncular için trafik cezaları da daha makul seviyelere indirildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 16.02.2016 20:06
Ya tamam adamlar güzel yapıyor, rakipsiz sayılırlar ama American Truck Simulator, şimdilik çok sade, hatta açıkcası early access gibi sayılır. Tamam gerçi adamlar sonradan update i esirgemiyor, adam sayısı az, oyun satılsın biz daha neler ekleyeceğiz diyorlar ama şimdilik early access gibi yani gerçekten kabul etmek lazım. 2 küçük eyalet sadece. Sanki euro truck simulator'e mod gibi bir şey :) 1 sene sonra falan başlı başına bir oyun olur gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
American Truck Simulator'a yeni tır
İlginizi Çekebilir