American Truck Simulator Idaho DLC çıkış tarihi

Berat Darıcı 13.07.2020 - 10:34
American Truck Simulator için geliştirilen yeni indirilebilir içerik Idaho, 3300 milden daha fazla yol ile beraber 16 Temmuz tarihinde çıkacak.

American Truck Simulator Amerika topraklarında karadan yük taşımak isteyenler için iyi bir seçenek. Oyun için çıkacak olan Idaho indirilebilir içeriğinin çıkış tarihi 16 Temmuz olarak açıklanmış durumda.


Idaho indirilebilir içeriği American Truck Simulator için 11 yenişehir bulunduruyor.

SCS Software tarafından yayınlanan ve geliştirilen American Truck Simulator'ün yeni içeriği oyuna 3.300 milden daha uzun yeni yol ekliyor. Genişleme paketi araç sürerken çevrenizi saracak doğal güzellikler açısından oldukça zengin. 11 yenişehir ile yeni göller için 80MB kadar bir güncelleme yapmanız yeterli. İçeriğin fiyatı hakkında bir açıklama ise yapılmış değil. Kanyonlar, vadiler gibi pek çok coğrafi yer bu indirilebilir içerikle beraber oyuna ekleniyor. Elbette oyundaki en önemli yerlerden birisi olan dinleme alanı konusunda da çeşitlilik fazla tutulmuş. Bunların hepsi geliştirici ekibin indirilebilir içerikle beraber oyuna eklediğini iddia ettiği yenilikler.

Yeni başarımlar da ekleyen içerik, 40'ın üzerinde tanınmış alan bulunduruyor. Ayrıca oyuna Viewpoints özelliği ekleniliyor. Bu özellik ile oyun içerisindeki manzaralara farklı kamera açıları ile bakma şansı yakalıyorsunuz. Oyunun sistem gereksinimleri oldukça düşük. Bu yüzden grafik açısından beklentiyi düşük tutmanızda fayda var. American Truck Simulator'ün Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Idaho indirilebilir içeriğinin Steam sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda Idaho eyaleti ve yeni Viewpoints özelliği için yayınlanan videoları bulabilirsiniz.

American Truck Simulator Idaho DLC çıkış tarihi

Oyunun 3GB depolama alanına ihtiyaç duyduğunu ve önerilen ekran kartı olarak GTX 760'ın tercih edildiğini eklemekte fayda var. 2016 yılında çıkış yapan olan oyun indirilebilir içerikler ile güncel tutulmaya çalışılıyor. Oyunun Türkçe arayüz desteği de bulunmakta. Metacritic üzerinde 76 puana sahip olan oyu,n Steam üzerinde şimdiye kadar oy kullanmış olan 43.493 kişiden ise %95 oranında olumlu inceleme almış. Oyunu Steam üzerinden 59 TL fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz. American Truck Simulator'ün PC için en ucuz nerede satıldığına ise buradan bakmanız mümkün. Oyunun Steam üzerinde ücretsiz bir demosu da bulunmakta. Satın almadan önce indirip deneyebiliyorsunuz.

American Truck Simulator'un yeni haritası videolar ile tanıtıldı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 01:37
Bu oyunda dlc bitmez 20 yıl gider böyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2020 19:31
Oyun çıkalı 4 yıl olmuş sadece 7 eyalet var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
American Truck Simulator Idaho DLC çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir