AMD Link ve Radeon Software Adrenalin Edition yazılımları çıktı

Ersin Kılıç 14.12.2017 - 10:31
iOS ve Android kullanıcısı için sunulan AMD Link mobil uygulaması da ortaya çıkıyor.

Radeon Software Adrenalin Edition, oyuncuların GPU performansını oyundan ayrılmadan takip edebilmeleri, oynanışı kendi benzersiz özelliklerine göre ayarlayabilmeleri ve arkadaşlarıyla bağlı kalabilmeleri için tasarlanmış bir kullanıcı ara yüzü olan yeni Radeon™ Overlay ile sunuluyor.

AMD aynı zamanda milyonlarca iOS ve Android kullanıcısı için sunulan AMD Link mobil uygulamasını da ortaya çıkarıyor. Radeon masaüstü yazılımı için güçlü bir tamamlayıcı olan AMD Link, GPU performansı ve PC sistem bilgisini takip etmek amacıyla “ikinci ekran” görevi görüyor. Bununla birlikte AMD Link sayesinde oyuncular, en muhteşem oyun anlarını kolayca paylaşabilecek ve AMD’den son haberlere ulaşabilecekler.

Radeon™ Chill, Radeon™ WattMan, Enhanced Sync ve Radeon™ ReLive gibi hepsi de Radeon Software Core Technologies’in bir parçası olan özellikler de daha geniş performans ayarı ve oyun optimizasyonları için güncellendi.

Radeon Overlay: Kesintisiz Oyun İçi Ara yüz

Radeon Overlay, oyunculara oyundan ayrılmadan oyun deneyimlerini ince ayarlama, oynanışları takip, kayıt ve paylaşma imkanı sunuyor. Radeon Overlay, Radeon ReLive, Performans Takibi, Radeon Chill, Frame Rate Target Control (FRTC), Radeon™ FreeSync ve renk ayarlarına tek tıkla erişim sunuyor.

AMD Link Mobil Uygulaması: Bağlanın ve Muhteşem Oyun Anlarınızı Paylaşın

Akıllı telefon veya tabletiniz için Android ve iOS platformlarında mevcut olan AMD Link mobil uygulaması, masaüstünüzdeki Radeon Software için güçlü bir tamamlayıcı görevi görüyor. AMD Link ara yüzü, Radeon ReLive ile yayın ve tekrar özelliği, GPU ve PC performans takibi, AMD haber kaynağı ve yeni sürücüler için bildirimlerle oyununuz için yeni ve değerli bir araç halini alacak.

Radeon Software Core Technologies: Genişletilmiş Performans ve Optimizasyonlar

Radeon ReLive: En iyi oyun anlarının heyecanını tekrar yaşamak, artık yeni eklenen özelliklerle daha da kolay. Sohbet entegrasyonu özelliği, oyuncuların Facebook, Twitch, Mixer, YouTube, Weibo ve benzer platformlardan yayın yaparken, topluluklarıyla iletişimde kalmalarını sağlıyor

Radeon Chill: Radeon Software Adrenalin Edition ile Radeon Chill, DirectX® 9, 10, 11, ve 12’ye ek olarak Vulkan® API’si tabanlı oyunları da destekliyor. Sessiz, serin ve hızlı oyun artık daha erişilebilir.

Radeon WattMan: AMD’nin devrimsel güç yönetim teknolojisi olan Radeon WattMan, oyunculara özel GPU profillerini PC’lerine kaydetme ve sonrasında tekrar erişebilme imkanı tanıyor.[1] Radeon Software Adrenalin Edition ile özel profiller kaydedilebiliyor, sonradan yüklenebiliyor veya Radeon kullanıcı topluluğu ile paylaşılabiliyor.

Enhanced Sync: Gelişmiş uyumluluk ve daha geniş bir görüş açısı ile Enhanced Sync, desteğini Vulkan® API tabanlı oyunlar, Radeon GCN mimarisi tabanlı ürünler, çoklu GPU’lar ve AMD Eyefinity Teknolojisi ile genişleterek, daha gerçekçi bir oyun deneyimi sağlıyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 14.12.2017 15:53
Süper düşünülmüş bir program. Umarım nvidia yada gelir buna benzer bir uygulama.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 13:40
önce nvidia gbi güncelleme vermeyi bil bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AMD Link ve Radeon Software Adrenalin Edition çıktı
İlginizi Çekebilir