Alan Wake’s American Nightmare'a 10 dakikalık

Hasan Uğur Nayır 20.12.2011 - 15:41
Fight Till Dawn modundan yeni bilgiler
Remedy'den Aki Järvilehto, daha önce Finlandiyalı site YleX'e, Alan Wake’s American Nightmare hakkında bazı açıklamalar yapmıştı. Yapımda "Fight Till Dawn" isimli arcade bir modun olacağını ve modda dalga dalga gelen düşmanlara karşı oyuncuların hayatta kalmaya çalışacağını söylemişti. Son olarak IGN'de Fight Till Dawn için Remedy CEO'su Matias Myllyrinne'ın anlatımıyla, 10 dakikalık bir video yayımlandı.

Mod içinde başarılı olabilirsek yeni özellikler açılacak. Kilitli olan bir silahı açtığımızda, bunu hem Fight Till Dawn'da, hem de hikaye kısmında kullanabileceğiz. Daha önce başka oyunlarda farklı örneklerini gördüğümüz bu arcade modda, düşmanlarımız kullandığımız silaha ve seviyeye göre daha güçlü ve sayıca fazla olacaklar.

Orijinal Alan Wake, Stephen King ve Lostia'nın bir kombinasyonuydu, American Nightmare ise Quentin Tarantino'nun From Dusk Till Dawn (Gün Batımından Şafağa) filmi stilinde olacak. İlk oyundan sonraki olaylar hakkında bir sürü bilgi içerecek. Daha önce belirtilen nokta, bu oyunun Alan Wake'in son macerasının olmayacağı ve yenilerinin de yolda olduğu yönünde. Alan Wake’s American Nightmare, Xbox Live üstünden 2012'nin ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

İyi seyirler.

Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 15:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake’s American Nightmare'a 10 dakikalık
İlginizi Çekebilir