Alan Wake 2 Night Springs Genişleme Paketi

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:33
Alan Wake 2 Night Springs Genişleme Paketi'nde oynanabilir bir arcade oyunu ve metin tabanlı bir macera gibi yeni kıvrımlar ve dönüşlerle karşılaşacağız.

Remedy Entertainment, Alan Wake 2 için büyük bir duyuru yaptı. Helsinki merkezli şirket, oyunculara yeni bir macera sunacak olan Night Springs genişleme paketini ve fiziksel sürümlerini tanıttı.

Remedy, Alan Wake 2 Night Springs Genişleme Paketi ve Fiziksel Sürümlerini Tanıttı

Alan Wake 2'ye Night Springs genişleme paketi, yeni bir fotoğraf modu ve Bright Falls'ta yeni bir macerayı getiriyor. Oyuncular, PC'de Epic Games Store, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında bu genişleme paketini deneyimleyebilecekler.

Night Springs, Alan Wake evreninden benzersiz bir kesit sunan üç bölümden oluşuyor. Oyuncular, tanıdık karakterleri farklı versiyonlarında yöneterek esrarengiz bir yolculuğa çıkacaklar.


Zaman Kırıcı olarak kaderlerini manipüle eden oyuncular, Kuzey Yıldızı'ndaki gizemleri çözme ve gölgelerle savaşma şansına sahip olacaklar.


Oyuncular, Night Springs'te oynanabilir bir arcade oyunu ve metin tabanlı bir macera gibi yeni kıvrımlar ve dönüşlerle karşılaşacaklar. Bu heyecan verici genişleme paketi, Alan Wake hayranlarını daha da büyüleyecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2024 18:24
şu oyuna bu kadar çaba neden? oynanış kötü hikaye yarım yamalak 1.oyunla alakasız olaylar. koca firma ne hale gelmiş.
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2024 18:36
1. oyunla alakasız derken?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake 2 Night Springs Genişleme Paketi
İlginizi Çekebilir