Alan Wake 2 DLC'si Summer Game Fest'te Tanıtılacak

Tunay Şahin 30.05.2024 - 01:30
Alan Wake 2'nin genişleme paketi Night Springs, Summer Game Fest'te tanıtılacak. Detaylar ve heyecan verici gelişmeler için gözünüz bizde olsun.

Alan Wake 2'nin ilk genişleme paketi olan Night Springs'in 2024'te yayınlanması bekleniyor. Remedy Entertainment, geçen yıl hayatta kalma korku oyununun piyasaya sürülmesinin ardından iki ücretli genişleme paketi geleceğini duyurmuştu.

Alan Wake 2 Genişlemeleri: Night Springs ve The Lake House

Remedy Entertainment, sosyal medya hesaplarında yaptığı değişikliklerle dikkat çekti. Twitter'daki kullanıcı adını Poison Pill Entertainment olarak değiştiren şirket, bu değişikliği başlık ve profil resmine de yansıttı. Bu değişikliklerin Alan Wake serisiyle ilgili olduğu neredeyse kesin. Remedy, serinin Twitter sayfasının etiketlendiği bir tweet paylaşarak ve Poison Pill Entertainment logosunda Night Springs'ten bahsederek bu bağlantıyı açıkça ortaya koydu.

Alan Wake 2 DLC'si Summer Game Fest'te Tanıtılacak

Summer Game Fest'in yapımcısı ve sunucusu Geoff Keighley, 7 Haziran'daki etkinlikte bir duyuru yapılacağını ima etti ve Remedy'yi etiketleyerek merak uyandırdı. Alan Wake 2'nin genişleme paketleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için heyecan verici bir zaman.

Geçen yıl yapılan açıklamalara göre, Alan Wake 2'nin genişlemeleri Night Springs ve The Lake House olarak adlandırılacak. Night Springs, oyuncuların "Alan Wake dünyasında geçen kurgusal bir TV şovu olan Night Springs'in bağımsız bölümlerinde" çeşitli karakterlerle oynamalarını sağlayacak. The Lake House ise Cauldron Gölü kıyısındaki gizemli bir tesise odaklanacak.

Her iki genişleme paketinin de 2024'te yayınlanması bekleniyor, bu nedenle Summer Game Fest'te duyurulmaları olası. Remedy Entertainment, Alan Wake 2'nin 2024 baharında ücretsiz bir fotoğraf modu da sunacağını duyurmuştu, bu konuda da yakında daha fazla detay açıklanması bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 07:16
resmi tr dil desteği gelsin
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2024 23:15
Tamam notumu aldım kardeşim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake 2 DLC'si Summer Game Fest'te Tanıtılacak
İlginizi Çekebilir