Alan Rickman, Harry Potter'daki rolünden memnun kalmamış

Furkan Güler 31.05.2018 - 14:28
Ünlü oyuncunun Harry Potter serisi hakkındaki görüşleri yıllar sonra ortaya çıktı.

Global olarak milyonlarca seveni olan ve 2016 yılında aramızdan ayrılan İngiliz aktör Alan Rickman hakkında ortaya oldukça ilginç bir bilgi çıktı. Harry Potter film serisinde Severus Snape rolünde olan Rickman, meğerse filmde kendisine verilen rolden ötürü hayal kırıklığı yaşamış. Geride bıraktığımız günlerde aktörün özel eşyalarını açık arttırmaya çıkartan yetkilileri, açık arttırmada açılan mektupta Alan Rickman'ın, Severus Snape rolü için pek de istekli olmadığı ortaya çıktı.

Alan Rickman, Harry Potter filmlerinden memnun kalmamış

Filmlerin yapımcısı olan David Heyman'in, 2002 yılında tecrübeli aktöre yazdığı mektupta "Harry Potter ve Sırlar Odası filmini başarıya ulaştırdığın için teşekkürler. Arada sinirlendiğinin farkındayım ama bil ki sen bu filmlerin en değerli parçasısın." söyleminde bulunmuş. Her ne kadar yapımcılar bile Alan Rickman'a ortaya koyduğu performanstan dolayı hayran kalsa da, Rickman'ın film serisi ile ilgili gerçek düşünceleri sonradan ortaya çıkmış.

Filmlerde karakterine yeterince önem verilmemesinden dolayı rahatsız olan Rickman mektuplarda, "Sanki David Yates, gençlerin ilgisini çekebilmek için bazı ciddi konuların önemli olmadığına karar vermiş." cümlesi ile filmler için pek de istekli olmadığını dile getirmiş.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 17:14
Alan rickman huzur içinde yatsın
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2018 06:41
Alan Rickman'la Norman Reedus'la çok eski bir filmi vardır diye Dark Harbor diye tavsiye ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2018 09:20
david yates denen herif ztn serinin içine eden biri. 4. filmden sonra battı seri ztn hele melez prens tam bir fiyaskoydu. kitaba değil aşka yönlenilmiş. adam haklı bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Rickman, Harry Potter'daki rolü için pek de istekli değilmiş
İlginizi Çekebilir