AC: Origins'in ana karakteri mobil oyun Legacy of Discord'a geldi

Furkan Güler 19.04.2018 - 13:30
Ezio'dan sonra sıra Bayek'te.

10 Nisan 2018 itibariyle, efsanevi Assassin’s Creed’in efsanevi usta karakteri Bayek, mobil ARPG olan Legacy of Discord – Öfke Kanatları‘nda sahneye çıktı.

Ubisoft ile yapılan lisanslama anlaşması üzerine Assassin's Creed'in efsanevi karakteri Ezio’dan sonra ikinci efsanevi suikastçı karakteri olan “Bayek” artık mobil oyun platformunda hayat buldu.  Assasin’s Creed serilerinden Revelations’da İstanbul semalarında kendine sık sık rastladığımız efsane Ezio karakterinden sonra Bayek, global oyun sekt öründe Aksiyon RPG alanında popüler olan Legacy of Discord oyununda  tüm Assasin’s Creed hayranlarının beğenisine sunuluyor. Türkçe yama ile ülkemizde de yayınlanan güncelleme ile, mobil oyunlarda, efsane bilgisayar oyunları karakterlerinin yer alması konseptine güzel bir örnek teşkil ediyor. 

Bayek, Legacy of Discord'a geliyor

Oyun içerisinde yer alan Metamorf sistemi ile 55. Seviye ve üstü oyuncular karakterlerine dönüşüm geçirme işlemini yaparak, efsane karakterlere çevirebilmektedirler. Türk Assasin’s sevenlerin gözdesi Bayek‘i de Metaform menüsü sisteminden aktif ettikten sonra oyun içinde kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bayek‘in gücü bir çok savaş alanında sizi rakiplerinize karşı ayakta tutacaktır.

Bayek, bu güncelleme ile göz kamaştırıcı özel efektlerle dramatik görünümünü ortaya çıkardı. Mısır progenitoruna dönüşürken oyuncular özel yeteneklerle savaşlarda ikramiye kazanacak. 

AC: Origins'in ana karakteri mobil oyun Legacy of Discord'a geldi

Oyuna kazandırılan ilk yetenek Efsanevi Duruş’dır. Bu yetenek ile Metamorf sonrası karakteriniz 20% toplam hasar bonusu, 20% hasar azaltım bonusu ve 20% hareket hızı bonusu kazanır. Yeteneklerden diğeri olan Özel Yetenek ile kısa süreliğine karakteriniz duraksayarak güç konsantrasyonu ile alandaki tüm düşmanlara yıkıcı bir saldırı yaparak 200% DMG verir ve yanma ekisi uygulayarak geçerli HP’lerinin 4% oranında hasar verir. Yanma özelliği 4 saniye boyunca devam eder.

Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından indirilen Legacy of Discord – Öfke Kanatları, Bayek efsanesi ile yep yeni bir oyun deneyimini mobil kullanıcılara sunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 15:16
connor'dan daha mal,odun bir karakter yapabilecekleri aklıma gelmezdi,taki bayek gelene kadar
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Origins'in ana karakteri mobil oyun Legacy of Discord'a geldi
İlginizi Çekebilir