God of War Dizisi Sıfırdan Başlıyor

Tunay Şahin 18.10.2024 - 10:27
God of War TV dizisi, baş yapımcıların ayrılmasıyla sıfırdan başlıyor. Bu da dizinin yayına girmesi için en az üç yılı daha olduğunu gösteriyor.

God of War hayranlarının merakla beklediği TV dizisi, yapım sürecinde büyük bir değişiklikle karşı karşıya. God of War TV dizisi, baş yapımcıların projeden ayrılması nedeniyle sıfırdan başlama kararı aldı. Variety'nin haberine göre, dizinin showrunner'ı Rafe Judkins ve baş yapımcılar Hawk Ostby ile Mark Fergus projeden ayrıldı. Bu ayrılıklar, dizi için belirlenen ilk senaryoların rafa kaldırılmasına ve projenin başka bir yöne doğru ilerlemesine yol açtı.

God of War TV Dizisi İçin Yeniden Başlangıç

God of War Dizisi Sıfırdan Başlıyor

Variety tarafından yayımlanan haberde, God of War TV dizisi için bazı senaryoların tamamlandığı ancak Amazon ve Sony'nin projeyi farklı bir yöne taşımak istediği belirtildi. Yapım sürecindeki bu büyük değişim, dizinin yayına giriş tarihinin muhtemelen üç yıl daha erteleneceği anlamına geliyor. Yapımda yaşanan bu duraksama, dizinin geleceği hakkında birçok soruyu beraberinde getiriyor.

Kratos karakterini kimin canlandıracağına dair henüz bir bilgi verilmezken, Santa Monica Studio'nun kreatif direktörü Cory Barlog, Playstation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan gibi isimler projede baş yapımcı olarak kalmaya devam ediyor. Bu önemli isimlerin projeye bağlı kalması, hayranların umutlarını diri tutuyor.

Son yıllarda The Last of Us ve Fallout gibi video oyunu uyarlamaları büyük izleyici kitlelerine ulaşarak başarılı oldu. God of War TV dizisi de bu popüler uyarlamaların izinden gitmeye çalışacak. Ancak yapım ekibindeki değişikliklerin, dizinin kalite ve başarısını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 18.10.2024 10:40
yahu arkadaş çok uğraşmayın başrol için cenk hocayı koyun gitsin :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Dizisi Sıfırdan Başlıyor
İlginizi Çekebilir