Crysis Remastered ertelendi

Özgür Deveci 2.07.2020 - 10:05
Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak bilimkurgu tabanlı FPS oyunu Crysis Remastered ertelendi.

Crysis'in arkasındaki geliştirme ekibi, Crysis Remastered'in piyasaya sürülmesini birkaç hafta daha geciktireceğini açıkladı. 23 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkması planlanan oyun tüm platformlarda ertelendi. Oyunun çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Bu ertelemenin geçtiğimiz günlerde sızdırılan oynanış fragmanından kaynaklandığı belirtildi. Bildiğiniz üzere Crytek, fragmanı 1 Temmuz'da yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak oyunun çıkış tarihi, ekran görüntüleri ve oynanış fragmanı Microsoft Store üzerinde sızdırıldı. Sızdırılan bu ekran görüntülerine gelen birçok olumsuz yorum üzerine geliştirici ekip oyunun grafiklerinin iyileştirileceğini, bu nedenle de erteleme kararı aldıklarını belirtti.

Crysis Remastered ertelendi

Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak bilimkurgu tabanlı FPS oyunu Crysis Remastered ertelendi. Geliştirici ekip Crysis'in resmi Twitter hesabından oyunun ertelenmesine ilişkin "Dünkü sızıntıyı duymuşsunuzdur ve bilmenizi istiyoruz ki iyisiyle kötüsüyle tüm tepkileri görmüş olduk ve bunları değerlendireceğiz. Bu süre içerisinde Crysis Remastered oyununu hem PC'de hem de konsollarda standartların üzerine çıkaracağız." ifadelerinde bulundu. Diğer platformlar için ön siparişler ertelenecek olsa da, oyunun Nintendo Switch sürümü için ön siparişler devam edecek.

Oyunun ertelenmesiyle birlikte Microsoft Store sayfası da kaldırıldı. Ancak daha önce sızdırılan bilgilere göre mağazada oyunun açıklamaları şöyleydi. Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!

Zırhını kuşan: Nanozırhının hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliğinden yararlanarak, her türlü mücadelede karşılaştığın zorluklara yaratıcı çözümler bulabilirsin.

Adapte ol: Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden, buz kaplı ormanlardan uzaya kadar çeşitli yerlerdeki savaş alanlarına hükmetmek için, taktiklerini koşullara göre adapte et.

Özelleştir: Kapsamlı modüler silah cephanesi, oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sağlar. Deneysel olarak kullanabileceğin veya senin için tamamen yeni olan pek çok seçenek sunulur.

Fethet: Diğer oyunculardan ayırt etmekte zorlanacağın düşman YZ karakterler seni oyun tarzını stratejik ve esnek tutmaya iter. Yerçekimsiz ortam gibi yeni zorluklarsa oyuncuların saldıran taraf olmasını ve süreci adımlarıyla yönlendirmesini gerektirir.

Keşfet: Olanaklarla dolu Crysis dünyasında kendi yolunu sen belirle, engelleri yok et, araç kullanmanın tadını çıkar ve çevreyi düşmanlarına karşı kullanarak üstünlük elde et.

Son olarak oyunun sızdırılan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca gelişmeler için bizi takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 2.07.2020 10:14
Modern warfare remastered 1,2 gibi görsel değişime girmeyecekse hiç çıkmasın daha iyi.
burak_55
burak_55 3.07.2020 12:18
09:28 Lan At başı, kuyruk sokumunlamı okuyorsun yazıyı. modern warfare 1,2 remastered gibi görsel değişimden bahsediyorum. Modern warfare Remake oyunmuydu. Asıl sen anlamıyorsun Remastered ve Remake farkını.
Rangris01
Rangris01 3.07.2020 09:55
Cryengine gibi hayvani bir oyun motoru var heriflerin, uğraşsalar hayvani bir grafik kalitesi çıkar fakat, önümüze atılan remastered müsveddesi gibi çıkacağına, hiç çıkmasın daha iyi söylediğin gibi. Birkaç hafta ertelemekle olacak iş değil. en az bir kaç ay daha ertelenmesi gerek, istediğimiz grafik seviyesi için.
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 09:28
La tirrek yeniden yapım değil ki bu. Sen remaster ne demek daha onu bile bilmiyosun bide horum yapıyosun. Senin dediğin remake. İkisi farklı şeyler
burak_55
burak_55 2.07.2020 23:32
Yahu grafik değişmeyecekse ne gerek var yeniden yapıma. Al eski oyunu, oyna ozaman.
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 18:07
Ya bi sus grafik manyağı seni.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 23:38
Şaşırdım mı hayır tabikide
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 21:24
Oyun ertelemede moda oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 10:26
doğru karar.. Unreal Engine 5 ile yapsalar bari
EdgeTypE
EdgeTypE 2.07.2020 15:38
Adamlar kendi oyun motoru dururken niye UE5 kullansın? Yeni oyun motoruna ihtiyaç duysalar CryEngine 6'yı geliştirirler. CryEngine 5.6 var şu anda ve gayet yeterli. Hatta yakın zamanda 5.7 çıkacak. RTX kartına sahip olmadan, Ray Tracing performansı verebilen bir oyun motorundan bahsediyoruz.
Bilgekhan
Bilgekhan 2.07.2020 12:53
Kendilerine hakaret olacağının farkındasın değil mi ? Cryengine sonuçtaç
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 13:06
Şimdi niye grafiğe ve gerçekçiliğe bu kadar yüklendiğimi anliyomusunuz ,,,çünkü bir oyun ne kadar iyileştirilir ne kadar akıcı olursa hikayeli oyunlarda zaten düşünemiyorm hazzın 5 değil 10 kat artar ,,ama benim isteğim buda değil,REAL GAME YANI GERÇEK hayatı oyuna entegre edilmesi işte bu DEVRIM
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 15:13
Real Life ilk defa seni ciddiye alarak bir yorum yapacağım: Bence sen gerçek bir oyuncu değilsin. Muhtemelen bir oyunun grafikleri muhteşem değilse o oyunu oynamıyorsundur. Kitapların da kapağına bakıp bırakıyorsundur kesin. Dış görünüşten başka hiç bir şeyin önemi yoktur senin için. Acayip sığsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered ertelendi
İlginizi Çekebilir