2019'un En İyi Senaryosu

Furkan Güler 15.01.2020 - 16:52
Hikaye anlatımı açısından sizi en çok şaşırtan oyun hangisi oldu?

Bu sefer yeni anketimizde senaryo modu bulunan oyunlara önem veren oyuncuların için en önemli kategoriye geçtik. Şimdi ise Acer Predator sponsorluğunda, 2019'un En İyi Oyun Senaryosu kategorisinde bizi senaryosuyla en çok etkileyen yapımı seçeceğiz. Son yıllarda rekabetçi oyunlar, hikaye moduna sahip yapımların yerini alıyor olsa da, büyük gekiştiriciler sayesinde hala kaliteli hikayeler görme şansımız devam ediyor. Oynanış mekanikleri ve yenilikleri bir kenara bırakırsak, özellikle Sekiro, bu senenin oynanış anlamında en kaliteli oyunlarından bir tanesi oldu. Ayrıca Devil May Cry 5'te Dante ile başlayan eğlenceli oynanış dinamikleri, senaryonun da değişmesine neden olmuştu.

2019 yılının En İyi Senaryosu hangisi?

Diğer bir yandan Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'i de unutmamak gerekli. Hollywood'un sevilen aktörlerini bir araya toplayan yapım, hikaye anlatımı konusunda oldukça başarılıydı. Son olarak bu kategoride Control ve Disco Elysium'u da unutmamak gerekiyor.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:

https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:

https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Senaryosu
İlginizi Çekebilir