Tom Clancy's The Division Resurgence duyuruldu

Efdal Erdem 7.07.2022 - 01:14
Ubisoft bizi Tom Clancy’s The Division Resurgence duyurusu ile şaşırtıyor. Popüler oyun serisi yeni bir platform ile tanışıyor.

Çarşamba gününü tamamlamak üzereyken Ubisoft bizi beklenmedik bir duyuru ile şaşırttı. Tom Clancy's The Division Resurgence ile kıyamet sonrasında geçen aksiyon serisine devam ediliyor. Üçüncü şahıs RPG oyunu olan Resurgence, serinin geri kalanından farklı olarak yalnızca mobil platformlar için duyuruldu.

Tom Clancy’s The Division Resurgence mobil platformlar için geliyor

Resurgence, The Division'ın kanıtlanmış oyun deneyimini mobil cihazlara taşımayı hedefliyor. Duyuru fragmanına göre herkes için ücretsiz, yani Free-to-Play olacak oyun iOS ve Android için App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir olacak.

Bir kez daha ayrıntılı bir şehir ortamında hareket edebileceğiniz açık bir oyun dünyasında size yeni ve bağımsız bir hikaye verilecek. Oyun hem solo hem de co-op olarak oynanabilecek. Hikaye görevlerinden dünya etkinliklerine kadar çeşitli PvE etkinlikleri olacak. Bunun için Ubisoft oyunun orijinal oyun modlarını mobile uyarlıyor ve yeni ekipmanlarla silahlar ekleyeceğini belirtiyor.

Apokaliptik bir New York şehrinde geçen Resurgence, ana oyunlar The Division ve The Division 2'deki olaylara yeni bir bakış açısı kazandıracak gibi duruyor. Oyun bizleri Strategic Homeland Division’ın ajanlarından biri yerine koyuyor. Böylece sivilleri koruma ve daha iyi bir geleceği inşa etme görevini yükleniyoruz.

Yol boyunca, kendi geçmiş hikayeleri olan yeni karakterlerle ve zorlu yeteneklere sahip güçlü düşmanlarla karşılaşıyoruz. Özelleştirilebilir karakterler ve beceri geliştirmelerinin yanı sıra oyunda seviyeler de olacak. Kahramanlarınızı uzmanlaştırabileceksiniz.

Genel olarak, Ubisoft hem yeni oyuncuları seriye yakınlaştırmak hem de eski oyuncuların tekrar ilgilerini kazanmayı amaçlıyor. Ubisoft duyurusu sırasında oyun için bir çıkış tarihi paylaşmadı ancak kapalı alfa için kayıtlar başladı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 13:36
f2p se p2w olur hiç heveslenmedim bile
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2022 08:02
Free to play division oyunu dedikleri bu muymuş. Bende PC ye çıkartıcaklar sandım o yüzden 2. oyunu kasmadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division Resurgence duyuruldu
İlginizi Çekebilir