Tekme tokatlı Absolver'da karakter oluşturma nasıl?

Ersin Kılıç 14.08.2017 - 11:36
Oyunun karakter oluşturma ekranına dair oldukça detaylı bir video yayınlandı
Benzer türdeki oyunların iyice ayyuka çıktığı oyun dünyasında artık farklı oyunların çok daha öncemli bir yerde olduğunu söyleyebiliriz. Bu tarz oyunlar aldıkları geri dönüşler ile eleştirilse bile genelde farklı birşeyler denendiği için övgüyle de söz ediliyor. İşte Absolver'da o oyunlardan biri olma potansiyeline sahip.

Devolver Digital tarafından duyurulan ve ilginç oynanış mekaniklerinin yanı sıra RPG elementleriyle de dikkat çeken oyunun dövüş sistemi de oldukça önemli bir yer teşkil ediyor. Kombo ve oynanış dinamikleri açısından doyurucu duran oyun aynı dinamiği içerik anlamında da yakalarsa gayet keyifli bir yapım olabilir.

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi yaklaşan yapım için yeni bir video daha yayınlandı. Bu videoya baktığımızda genel olarak karakter oluşturma sistemi üzerine durulduğunu görüyoruz. Karakterinizin tipinden giydiği elbiselere ve saçlarına kadar oldukça farklı karakterler oluşturmak mümkün. 29 Ağustos tarihinde rafları süsleyecek olan Absolver'ın yayımlanan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 19:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekme tokatlı Absolver'da karakter oluşturma nasıl?
İlginizi Çekebilir