Super Mario'nun dünya rekoru kırıldı

Furkan Güler 23.10.2017 - 11:07
Hem de salise farkı ile

Takvimler 13 Eylül 1985'i gösterdiğinde piyasaya çıkan ve dünyanın en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan Super Mario Bros.'u hala oynamaya devam eden büyük bir oyuncu kitlesi var. Speedrun olarak tabir edilen oyunu hızlı bitirme yöntemini kullanarak birbirleri ile yarışan oyunculardan bir tanesi, Super Mario Bros.'un speedrun rekorunu kırdı. King Koopa isimli oyuncunun 4:56'lık rekoru, geride bıraktığımız günlerde darbian isimli Twitch yayıncısı tarafından kırıldı. Canlı yayın esnasında kırılan rekorun ardından darbian, hiç beklemediği bu son karşısında oldukça şaşırdı. Sadiseler sayesinde kırılan rekoru, bakalım ilerleyen dönemlerde hangi oyuncu kırabilecek?

Klasik Super Mario'nun dünya rekoru kırıldı


Vakti zamanında saatlerimizi verdiğimiz Super Mario Bros.'un böylesine hızlı bir şekilde bitirilmesi ise oldukça ironik duruyor. Zamanının en başarılı platform oyunlarından bir tanesi olan klasik oyun, eskiden zorluğu ile ön plana çıkabiliyordu. Video oyun dünyasının en çok bilinen markası haline gelen Mario, yeni oyunu Super Mario Odyssey ile tekrar oyuncuların karşısına çıkacak. Beklentilerin oldukça yüksek olduğu Super Mario Odyssey, bakalım kendini oyunculara sevdirebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 14:17
Helal olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 12:07
Kim olduğunu hatırlamıyorum, ünlü bir oyun yapımcısı demişti birkaç sene önce "oyunlarda en önemli şey oynanıştır. bugün hala oğlumla oturup mario oynuyorum" diye. Gerçekten haklı. Bu efsane yaşamaya devam edecek hep.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario'nun dünya rekoru kırıldı
İlginizi Çekebilir