Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı

Tunay Şahin 21.02.2024 - 18:45
ELDEN RING'in genişlemesi Shadow of the Erdtree çıkış tarihi belli oldu. DLC, yeni düşmanlar, maceralar ve Miquella'nın bekleyişi ile yakında piyasaya sürülüyor.

Elden Ring evreni genişliyor. Bandai Namco Entertainment Inc. ve FromSoftware Inc., çok beklenen Shadow of the Erdtree çıkış tarihi için açıklama yaptı. Bir de yeni fragman yayınlandı. Bu genişleme, ödüllü aksiyon RPG oyununun devamı niteliğinde ve 21 Haziran'da küresel olarak piyasaya sürülecek.

Elden Ring Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı

Shadow of the Erdtree, Erdtree'nin gölgesi altında kalmış, tanrıça Marika'nın ilk adım attığı ve Messmer'in aleviyle kavrulmuş, büyük bir savaşla arındırılmış gizemli bir toprak parçası. Bu topraklar, Miquella'nın soyunu, gücünü ve tüm altın varlıklarını geride bırakıp, vaat edilen Lord'unun dönüşünü beklediği yer.

Elden Ring Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı

Elden Ring Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi Açıklandı

FromSoftware'ın direktörü Hidetaka Miyazaki ve "Buz ve Ateşin Şarkısı" serisinin yazarı George R. R. Martin tarafından yaratılan Elden Ring dünyası, ilk çıktığı günden bu yana geniş çapta beğeni topladı ve Game Awards 2022'de Yılın Oyunu da dahil olmak üzere, pek çok prestijli ödül kazandı.

Shadow of the Erdtree'de oyuncular, yeni tehlikelerle ve patronlarla dolu bir maceraya atılıyor, Miquella'nın izini sürüyor ve Elden Ring hikayesinin karanlık yanını keşfediyor. Genişleme, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam® üzerinden PC için mevcut olacak. Ön siparişler şimdiden tüm platformlar için açıldı, bazı özel paketler ise temel oyunu içeriyor ki bu, genişlemeyi oynamak için gereklidir.

Elden Ring Shadow of the Erdtree, orijinal oyunu oynamış milyonlarca Tarnished için farklı sürümler sunuyor ve yeni oyuncuların temel oyunu edinmeleri gerekiyor. Şimdi ön siparişe açık olan sürümler şunlardır:

Temel Sürümler: Standart genişleme sürümü ve Elden Ring temel oyunu (disk) ile Elden Ring Shadow of the Erdtree genişlemesini (dijital) içeren özel paketlenmiş paket.

Premium Sürümler: Genişleme için dijital sanat kitabı ve dijital soundtrack bonus içeriğiyle gelen genişleme paketi; temel oyun ve genişleme için dijital sanat kitapları ve soundtrackler içeren Deluxe Edition.

Koleksiyoncu Sürümü (Sınırlı Sayıda): Elden Ring Shadow of the Erdtree genişlemesinin tek kullanımlık kodu, 46cm yüksekliğinde “Messmer the Impaler” heykeli, 40 sayfalık fiziksel sanat kitabı ve dijital soundtrack içerir.

Ayrıca, Bandai Namco Entertainment Mağazası'nda çok sınırlı sayıda ön siparişe sunulan Elden Ring Shadow of the Erdtree Helmet of Messmer the Impaler, en ayrıntılı koleksiyoncular için benzersiz bir sergileme parçası olarak öne çıkıyor. Bu 1:1 ölçekli replika kask, ince detaylarla işlenmiş ve sertifikalı bir doğruluk belgesi ile geliyor.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2024 06:13
Bu kadar pahalı DLC olmaz. Yeni oyun yapmaya üşenmişler, mevcut oyunun üzerine inşa edilmiş bir oyun yapmışlar. Ubisoft zihniyeti ama DLC olarak çıkartmak seviyeyi daha fazla düşürmüş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2024 08:51
pahalı ulaşamıyoruz bu oyunlara, elden ne gelir ring !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2024 03:26
şu boss'lar lies of p'deki gibi olsa keşke. ortamın tadını çıkarırken hafif zorlu düşmanları kesip hikayede ilerlemek, keşfetmek vs.
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2024 14:19
bence mariodaki gibi olsun sadece altından yada üstünden kaçıp boss u yenelim.daha hızlı ve akıcı olur oyun.nedir hep aynı şekilde savaşarak boss kesmek.sana sonuna kadar katılıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2024 22:26
25 dolar nedir ya el insaf
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2024 23:01
normalde 40 dolar bandai namco sağolsun 25 yapmış
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2024 19:18
normal bir dlc değil bu ki adamların diğer oyunların dlc lerine bakarsak baya harita aşırı büyüyecek
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2024 08:42
bunun 3 saatlik bir dlc değil bir oyun büyüklüğünde olduğu söyleniyor fiyat bu yüzden biraz pahalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Erdtree Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir