Lord of the Rings serisine yeni bir kitap daha geliyor!

Nagihan Selin İnce 11.04.2018 - 14:29
The Fall of Gondolin Ağustos ayında raflarda olacak

Orta Dünya'nın yaratıcısı  J.R.R. Tolkien tarafından hasta olduğu sırada kaleme alınan notlar usta yazarın oğlu, Christopher Tolkien tarafından düzenlendi ve hikaye haline getirilen yeni kitap ağustos ayında Orta Dünya'nın kapılarını okuyuculara yeniden açmak üzere geliyor. 

The Fall of Gondolin, Ağustos 2018'de yayınlanacak

Amazon tarafından dizisi üzerinde çalışılan LOTR üçlemesi bu aralar her zamankinden fazla  popüler. Christopher Tolkien tarafından düzenlenen ve J.R.R. Tolkie'nin notlarını içeren The Fall of Gondolin tam zamanında, insanların Lord of the Rings için yeniden heyecan yapmaya başladığı zamanda yayınlanacak.

İlk kez  Silmarillion'da bahsi geçen The Fall of Gondolin hikayesi Tolkien okuyucusuna beklediği her şeyi verecek öğeleri içinde barındırıyor. Talihsiz bir aşk hikayesi, destansı bir savaş ve büyük bir şeyi gerçekleştirmek için öne atılan bir kahraman. Bu kitap, The Silmarillion hikayelerine dayanan The Children of Hurin ile The Tale of Beren and Luthien ile beraber üçlemenin sonuncusu olacak.

Christopher Tolkien tarafından düzenlenen The Fall of Gondolin kitabının çizimleri için Alan Lee kolları sıvadı. Alan Lee, Return of the King filmi ile Oscar kazanmıştı. Kitap 30 Ağustos'da piyasaya çıkacak, Türkçe'ye çevrilip çevrilmeyeceği ya da ne zaman ülkemizde satışa çıkacağı konusunda henüz bir şey söylenmedi.



Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2018 16:07
silmarillion,bitmemiş öyküler ve daha birçok kitabını okudum,ama hikayelerde,karakterlerde çok eksiklikler ve ucu açıklık var,resmen bitmemiş tonla seneryo var tolkien kitaplarında,torun tombalağa hakları devredip,bir şekilde hikayeyi sürdürmeleri gerek,yoksa 50 sene sonraki neslin umrunda olmaz
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2020 15:56
o ucu açıklık okadar abartılcak bir durum deil bu tolkenin yazım tarzı senin hayal gücünle hayal etmeni istiyor bu okadar iyi bişeyki türkiye gibi kitap okumaya aç bir toplumda bile sayfalarda forumlar da elf cüce insan ork savaşları dönüyor ucu açıklıktan dolayı herkez bir ırkı bir tarafı seçiyor
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 11:29
Bence bunlara bile gerek yok. Günümüz oyunları değildir kitaplar.. Her sene COD gibi cıksın bari
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2018 15:22
Aaahaa! Kaçıncı günün şafağında nireye bakalım sen onu di hele :D
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2018 21:29
İnşAllah baktırırlar kardeşim en kısa zamanda :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord of the Rings serisine yeni bir kitap daha geliyor!
İlginizi Çekebilir