Deadpool & Wolverine Filminin Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 22.04.2024 - 19:34
Deadpool & Wolverine filminin fragmanı yayınlandı, MCU'nun sevilen karakterleri Deadpool ve Wolverine'in ortak macerasını gözler önüne seriyor.

Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden Deadpool ve Wolverine'in bir araya geldiği Deadpool & Wolverine filminin fragmanı yayınlandı. Fragman, filmin vizyon tarihi olan 26 Temmuz'a olan beklentiyi daha da artırıyor.

Deadpool & Wolverine Filminin Fragmanı MCU Entegrasyonunu Başlatıyor

Fragman, Deadpool'un eğlenceli ve yaramaz yönünü bir kez daha ön plana çıkarırken, Hugh Jackman'ın Wolverine karakteriyle dönüşü de hayranları heyecanlandırdı. İlk kez tam anlamıyla Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olarak görünen Deadpool, hâlâ R-rated özelliğini koruyor. Filmin, MCU'nun diğer filmlerine kıyasla daha cesur bir yanının olacağına dair ipuçları da fragmanda yer aldı.

Deadpool & Wolverine Filminin Fragmanı MCU Entegrasyonunu Başlatıyor

Filmin konusu, Wolverine'in iyileştirici güçleri ve Deadpool'un keskin diliyle, ortak bir düşmanı alt etmek için bir araya gelmelerini işliyor. Fragmanda, "Wolverine yaralarını iyileştirirken, boşboğaz Deadpool ile karşılaşır. Ortak bir düşmanı yok etmek için işbirliği yaparlar" şeklinde bir açıklama yer alıyor. Ayrıca, "Loki" dizisinde tanıtılan Zaman Değişimi Otoritesi'nin (TVA) de hikayede yer alacağı belirtiliyor, ancak detaylar hâlâ gizemini koruyor.

Fragmanda Cassandra Nova karakterini canlandıran Emma Corrin'den de kısa bir görüntü sunuluyor. Bu, karakterin hikayedeki rolünü merak ediyoruz.

Bu tam uzunluktaki fragman, MCU'da Deadpool ve Wolverine'in nasıl bir kargaşaya neden olacağını merakla bekleyen hayranları için bir ziyafet sunuyor. 26 Temmuz'da vizyona girecek olan film, kesinlikle bu yazın en çok konuşulacak yapımlarından biri olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 19:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:27
DK 2:10 MCU ya giriyolar galiba o portal ile sonunda :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:24
fragmanın son sahnesin de matrix in ilk filmin de ki kahin sahnesine selam çakılmış :) güzel olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:39
Aşağıdaki arkadaş bağlantı olacak yazdığı için izlemekten vazgeçtim. Marvel filmleri, dizileri evreninden bağımsız bir film olacağını düşünüyordum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 23.04.2024 08:46
Fragmanı çok beğendim. Bu filmden önce "Loki" dizisini izleyin bence. Orada yaşanan olaylardan çok fazla temel bağlantı olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool & Wolverine Filminin Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir