ABD'de bulunan YouTube genel merkezine silahlı saldırı düzenlendi

Furkan Güler 4.04.2018 - 00:25
Genel merkeze kimin saldırı düzenlediği ise hala belli değil.

Dünyanın en çok ziyaret edilen video paylaşım ağı YouTube tarafında sansasyonel bir olay yaşandı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Bruno kentindeki ana merkezde, geçtiğimiz saatlerde silahlı bir saldırı düzenlendi. Silah seslerinin ardından YouTube'un genel merkezine giden polisler, bölgeye herhangi bir vatandaşı yaklaştırmadılar. Silah çatışmalarından sonra binayı terk eden YouTube çalışanlarından dışarıya çıkamayanlarının, ofis içerisinde kendilerini korumak için barikat kurduğu da verilen bilgiler arasında bulunuyor.

YouTube'un ABD merkezinde silahlı saldırı gerçekleşti

Silah seslerinin sonrasında bölgede hayatını kaybeden veya yaralı olanların olup olmadığı ise şimdilik belli değil. YouTube'un ürün müdürü olan Todd Sherman ise toplantı sırasında bir depremin gerçekleştiğini sandıklarını ve insanların kaçıştığını söyledi. Binayı boşaltan polis ekipleri, bu saldırının kim veya kimler tarafından düzenlendiğini hala açıklamadı. Ancak yerel halk bunun bir terör eylemi olabileceğini düşünüyor. Son dönemlerde ABD'de artan bu silahlı saldırı olaylarının ardından, bireysel silahlanma konusu tekrar gündeme getirilecektir. Geriye kalan detaylarsa polis tarafından açıklanacak. Google ise durum ile alakalı olarak şimdilik resmi bir açıklama yapmadı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 09:43
Bu bizi düşündürmeli. Gerçekten ne ekersek onu mu biçiyoruz? Para, şan, ünvan, koltuk için yapılmayacak şey yok mu? Bir gün dönüp dolaşır bizi bulur mu? İtibarı düşürülen Nicholas Cage'in Savaş Tanrısı, Lord of War filminden nasıl bir ders almalıyız?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 08:55
müslüman yada o tarz görünümlü biri özellikle siyahi biri yaptıysa terör saldırısı,eğer başka biriyse ve beyaz ABD li ise sorunları olan psikopat oluyor,bu amerikanın zihniyeti gerçekten hasta,birde dünyayı yöneteceklerdi bu hastalıklı kafa ile,neyse ki dünyada ok yaydan çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 03:56
Herhalde tankla saldırmışlar deprem zannettiklerine göre :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 01:02
Gaye yanlışı meşru kılmaksa, feda etmek mekruhtur! (bir amerikan İNANCI)
Kalan Karakter: 300 Gönder
ABD'de bulunan YouTube genel merkezine silahlı saldırı düzenlendi
İlginizi Çekebilir