Yüzüklerin Efendisi MMO’su Hakkında Güncellemeler

Tunay Şahin 23.08.2024 - 18:00
Amazon Games’in Yüzüklerin Efendisi MMO'su hakkında Christoph Hartmann'ın yaptığı son açıklamalar, oyunun gelişim sürecinde hala arayışta olduğunu ortaya koyuyor.

Amazon Games’in patronu Christoph Hartmann, Yüzüklerin Efendisi MMO'su hakkında yaptığı son açıklamalarda, oyunun henüz arayışta olduğunu belirtti. Hartmann, IGN ile yaptığı röportajda, oyun hakkında şu ana kadar çok az detay verilmiş olsa da önemli bir bilgi paylaştı.

Yüzüklerin Efendisi MMO’su Hakkında Güncellemeler: Amazon Games Patronu Christoph Hartmann Açıkladı

Hartmann, oyunun hala kavramsal aşamada olduğunu ve ekiplerinin "kancayı bulmaya çalıştığını" (oyuncuları bağlayacak bir etken) söyledi. "Yeni bir dokunuş bulmanız gerekiyor ve biz hala, sanırım, kancanın ne olabileceğini, piyasadaki diğer tüm oyunlardan farklı olan şeyin ne olabileceğini gerçekten bulmak istediğimiz bir dönemdeyiz. Bu yüzden biraz erken" diyen Hartmann, oyunun piyasadaki diğer MMO'larla aynı olmaması gerektiğini vurguladı.

Yüzüklerin Efendisi MMO’su Hakkında Güncellemeler

Hartmann’ın yorumları, Amazon Games’in bu projeyi aceleye getirmeyeceğini açıkça ortaya koyuyor. Görünüşe göre şirket, New World'ün yaşadığı sorunları tekrar yaşamaktan kaçınmak istiyor. Zira New World, başlangıçta büyük bir ilgiyle karşılanmış, ancak zamanla oyuncu kitlesini kaybetmişti. Bu durumu Yüzüklerin Efendisi MMO'sunda tekrarlamamak için ekip dikkatli bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2024 15:27
10 seneye anca çıkaracaklar gibi duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2024 13:48
Combat onemli tabi ama bence lotr için diğer mmoarda ayıran şey atmosfer ve macerada olma duygusu keza lotr online da öyle burdada kasabaları köyleri haritayı güzel atmosferine uygun kitaplara filmlere uygun yapsınlar gezelim orta dünyada o gezme duygusuna varalım iyice
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2024 17:00
New World ayakkabı gibi, dünyanın parasını istiyorlar. Oyunda content yok bütün canavarlar biribirinin aynısının kostümlenmiş versiyonu. O kadar büyük geliştirici ekip hiç bişeyi beceremiyorlar. New world e bakarak çıkarım yapmam gerekirse, bu MMO da çok büyük ihtimalle kötü olacaktır!
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2024 12:13
Wow 1300 tl + aylık ödemesi 200 tl diğer bütüm mmorpler 1200 den başlıyor mesela Guild Wars 2 ücretsiz ama dlc leri 1000 tl üstü. İlk cümlen dışındakilere katılıyorum senin ülkenin döviziyle alakalı bir durum. New worldda ki gibi içerik sıkıntısı olur mu olmaz mı onu zaman gösterir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2024 20:16
ESO daki gibi sınıfların farklılığını hissetmek lazım. Tank olup bossu kitlemek ile Atakçı olup vurmak arasındaki o oynanış farkını vermeli. ESO yu arkadaşlarımla 3 yıla yakın oynadım çok keyifliydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JohnGalt
JohnGalt 26.08.2024 16:59
Kendimi bildim bileli oyun oynarım ve kendimi bildim bileli bir oyun hayalim vardır. Orta Dünya haritasını önümüze koyacaklar ve Elrond'un divanından yüzük kardeşliğini kendimiz oluşturacağız ve amaç yüzüğü Sauron'a kaptırmamak olacak. Herşey serbest isterse oyuncu aklına gelen herşeyi deneyebilecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi MMO’su Hakkında Güncellemeler
İlginizi Çekebilir