Yeni Yakuza Oyunu Ticari Marka Tescilinde Ortaya Çıktı

Tunay Şahin 5.08.2024 - 20:16
Sega'nın yeni Yakuza oyunu Yakuza Wars adıyla ticari marka başvurusunda ortaya çıktı. RGG Studio, Tokyo Game Show 2024'te detayları açıklayacak.

Sega'nın sevilen Yakuza serisinin yeni bir oyunu, yakın zamanda yapılan bir ticari marka başvurusunda ortaya çıktı. Bu başvuru, serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Yakuza Wars Ticari Marka Başvurusu

Like a Dragon serisinin geliştiricisi RGG Studio, son birkaç aydır bir sonraki oyununu duyuracağının sinyallerini veriyordu. Bu oyun, yine Like a Dragon serisinin bir parçası olacak. Ancak, RGG Studio yetkilileri, hayranların oyunun ne olduğuna "şaşıracaklarını" belirtti. Yaklaşan bu duyurudan önce, oyunun adını öğrenebiliriz gibi görünüyor. Sega, Japonya'da "Yakuza Wars" başlıklı bir proje için yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu. Ticari markanın açıklamasında bu oyunun tam niteliği belirtilmedi, ancak bunun muhtemelen Like a Dragon serisinin bir sonraki girişi olduğu açık.

Yeni Yakuza Oyunu Ticari Markayla Tanıtıldı

İlginç bir şekilde, ticari marka başvurusu RGG Studio'nun serinin son bölümlerine verdiği isim olan "Like a Dragon" adını içermiyor. Seri, daha önce batıdaki piyasada "Yakuza" olarak adlandırılıyordu. Ancak RGG Studio, Yakuza'nın piyasaya sürülmesinin ardından Japonya'da her zaman adlandırıldığı gibi "Like a Dragon" lehine bu adı bıraktı.

Yakuza Wars ile ilgili ayrıntılar henüz belirsizliğini koruyor, ancak daha fazla bilgi almak için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. RGG Studio, bir sonraki projesini Tokyo Game Show 2024'te açıklayacağını daha önce duyurmuştu. Bu etkinlik 26 Eylül'den 29 Eylül'e kadar sürecek ve Japon geliştirici ve yayıncıların birçok oyunu hakkında güncellemeler içerecek. Ayrıca, serinin Like a Dragon adlı canlı aksiyon TV uyarlaması: Yakuza, 24 Ekim'de Prime Video'da yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 21:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Yakuza Oyunu
İlginizi Çekebilir