Yeni Saints Row oyunu büyük ihtimalle Gamescom'da duyurulacak

Furkan Güler 15.08.2019 - 12:25
Haydi hayırlısı diyelim.

Açık dünyada serbestlik konusu açıldığında GTA serisiyle akıllara gelen ilk oyun serisi Saints Row kanadında ilginç bir gelişme yaşandı. Deep Silver ekibinin elinde bulunan en büyük oyun markalarından bir tanesi olan Saints Row'un yeni oyununun geleceği söylenti. Serinin geliştiricisi Volition'a kaynaklardan Nathan isimli Twitter kullanıcısı, yeni oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu belirtti. Daha öncesinde firmanın eski oyunu Agents of Mayhem'ın geliştirilme aşamasında olduğunu sızdıran ve doğruluğu konusunda kendini kanıtlayan Twitter kullanıcısına oyuncular güveniyor. Önümüzdeki Gamescom 2019 fuarında yeni oyununun duyurulacağını düşünen oyuncular, yeni oyunda ne gibi yenilikler olacağını da merak ediyor.

Büyük ihtimalle Yeni Saints Row oyunu Gamescom'da duyurulacak

Her ne kadar GTA kadar büyük bir kitleye hitap etmese de, Saints Row serisinin kendi içerisinde ilgi çekici özellikler barındırıyor. Agents of Mayhem'la birlikte satışlarda aradığını bulamayan Volition ekibi muhtemelen yeni Saints Row ile sahalara esaslı bir geri dönüş yapacaktır. Yeni nesil konsollar için geliştirildiğini düşündüğümüz yapım, yine THQ Nordic tarafından dağıtılacak. Bakalım yeni oyunun duyurusunu Gamescom'da ne gibi duyurular göreceğiz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2019 15:14
Kaç yıl oldu be en sonra ben saints row u youtube da efsane adında bir kanal vardı ordan izliyordum adamlar youtube bıraktı doktor oldu hala yeni saints row oyunu gelmedi üh be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Saints Row oyunu büyük ihtimalle Gamescom'da duyurulacak
İlginizi Çekebilir