Yeni Netflix filmi Project Power'ın puanları içler acısı

Ersin Kılıç 14.08.2020 - 10:29
Baş rollerinde Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt gibi önemli isimleri barındıran Project Power filminin aldığı puanlar büyük hayal kırıklığı yarattı.

Netflix geçtiğimiz ay yayınladığı ilk fragman ile birlikte Project Power, Türkçe adı ile Proje filminin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bugün yayınlanan film eleştirmenlerden aldığı puan ve yorumlar ile birlikte beklentilerin çok altında kaldı.

Yeni Netflix filminin Project Power'ın puanları içler acısı

Açıkçası filmin fragmanını izlediğimde ve baş rollerinde Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt gibi önemli isimleri gördüğümde beklentim biraz yükselmişti. En azından Limitless tarzında eğlenceli bir film izleyeceğimi düşünmüştüm. Fakat filmin aldığı puan ve eleştiriler bu beklentimi bir hayli düşürdü diyebilirim. Yine de hafta sonu filme bir şans vermeyi planlıyorum.

Filmin Metacritic ortalaması an itibari ile 52 olmuş durumda. New York Post filme 75 puan verirken en yüksek puanlama ise 83 ile Entertainment sitesine ait. Screen Rant, Variety, gibi popüler siteler filme 50 puan vermiş durumda. Vulture, The New York Times ve Los Angeles Times puanı ise 40. IGN sitesi ise en düşük puanlardan birine imza atarak filme 30 vermiş.

Yeni Netflix filmi Project Power'ın puanları içler acısı

Project Power (Proje) filminin konusu: Beş dakika saf güce sahip olmak için neleri riske atardınız?

New Orleans sokaklarında, kullanan herkeste farklı süper güçleri ortaya çıkaran yeni bir gizemli hap hakkında söylentiler yayılmaya başlar. Tek sorun, bu hapı alana kadar neler olacağını bilememektir. Kimileri kurşun geçirmez bir cilde sahip olmak, görünmezlik, olağanüstü kuvvet gibi güçler elde ederken kimileri de bu hapa daha ölümcül bir reaksiyon gösterir. Fakat bu hap şehirdeki suç oranını tehlikeli seviyelere çıkarınca yerel bir polis (Joseph Gordon-Levitt), güce karşı güçle savaşmaya karar vererek genç bir satıcıyla (Dominique Fishback) ve gizli bir intikam arzusundan güç alan eski bir askerle (Jamie Foxx) birlik olur. Bu hapın yaratılmasından sorumlu olan grubun izini bulmak ve onları durdurmak için hapı alma riskine girerler.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2020 13:26
Rezalet ötesi bir filmi, bunu beğenen filmden anlamıyordur net.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2020 13:37
Netflix neyi iyi yaptı ki şuana kadar. İnsanları vasata öyle bir alıştırdı ki ortalama bir film çekince millet öve öve bitiremiyor
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2020 20:29
katılıyorum
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2020 09:43
Bu filmin rekor kıran endgame den daha zevkli olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Netflix filmi Project Power'ın puanları içler acısı
İlginizi Çekebilir