Yeni Just Cause oyunu iptal edildi

Ersin Kılıç 4.07.2023 - 13:53
Square Enix uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve mobil platformlara gelecek yeni Just Cause oyununu iptal etti.

Son olarak Final Fantasy 16 oyunu ile gündeme gelen Square Enix, yaptığı açıklama ile uzun süredir mobil platformlar için geliştirilen yeni Just Cause oyununun iptal edildiğini duyurdu. Oynaması tamamen ücretsiz olacağı açıklanan bu oyunun erken erişim sürümleri de açık olduğu tüm ülkelerden kaldırıldı.

Square Enix yeni Just Cause oyununu iptal etti

Yeni Just Cause oyunu

Just Cause küresel marka liderliğini yapan Anne-Lou Grosbois-Favreau, VGC'ye yaptığı açıklamada mobil aksiyon oyununun iptal edildiğini doğruladı ve "Just Cause Mobile için geliştirmenin sona erdiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. 3 Temmuz 2023 yarın itibariyle oyun artık dijital mağazalarda görünmeyecek. Özellikle de yayınlanmasını bekleyen hayranlarımız için böyle bir duyuru yapmak asla kolay değil. Bize verdiğiniz desteği içtenlikle takdir ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Just Cause Mobile, 2020 yılının sonunda düzenlenen The Game Awards'da duyurulmuş ancak bu duyurudan sonra oyunla ilgili çok fazla açıklama yapılmamıştı. Just Cause evreninde geçen ve izometrik bir kamera açısına sahip olan oyun 30 oyunculu rekabetçi modu ve dört oyunculu co-op hikaye moduna sahip olacaktı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 15:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Just Cause oyunu
İlginizi Çekebilir