Yeni Heroes of the Storm karakteri Overwatch oyunundan geliyor

Alparslan Gürlek 16.06.2020 - 09:44
Blizzard, Overwatch oyunundaki Mei karakterinin popüler Heroes of the Storm MOBA oyununa geleceğini duyurdu. Şuanda halka açık test sunucularında oynanılabilir.

Blizzard, popüler MOBA oyunu Heroes of the Storm için yeni bir oynanılabilir karakter geleceğini duyurdu. Overwatch oyununun sevilen iklim bilimci karakteri Mei, Heroes of the Storm arenalarında yerini alıyor.

Sevilen Overwatch karakteri Mei Heroes of the Storm arenalarına çıkıyor

Overwatch oyununun sevilen karakteri iklim bilimci Mei, 23 Haziran tarihinde resmi olarak Heroes of the Storm oyununa geliyor. Bugünden itibaren 22 Haziran tarihine kadar ise oyuncular halka açık test sunucularında karakteri deneyimleyebilir ve Blizzard'a geri bildirimde bulunabilir. Karakterin iki oyundaki rolleri arasında ise dağlar kadar fark var. Overwatch oyununda hasar taşıyıcısı olarak bildiğimiz Mei, Heroes of the Storm için tank rolünde geliyor. Mei'nin Overwatch'daki yetenekleri fırtına ve buz duvarı ise ufak değişiklikler ile Heroes of Storm'a taşınıyor. Heroes of the Storm'un Mei'si düşmanlara kar topu fırlatarak onları yavaşlatacak ve onları geriye itecek yeteneklere sahip olacak.

Yeni Heroes of the Storm karakteri Overwatch oyunundan geliyor

Mei ile ek olarak Blizzard, Heroes of the Storm'a birkaç yeni özellik daha getireceğini duyurdu. Bu özellikler öncelikle test sunucularına gelecek.

Oyunun beşinci yılını kutlamak için getirilecek olan içeriklerden en önemlisi ise oyuna dinamik hava olaylarının eklenecek olması. Oyun içinde dinamik olarak hava üç şekilde değişebilecek. Bunlar sisli, yağmur ve kar fırtınaları şeklinde yaşanacak. Bu hava olaylarının değişimi ise oyun içinde karakterlerin özelliklerini etkileyecek ve maç boyunca periyodik olarak tekrarlanacak. 

MOBA türünde özellikle ülkemizde çok fazla rakibi olduğu için ses getiremeyen Heroes of the Storm, yeni güncellemeleri ile oyuncu deneyimini çeşitlendirmeye yönelik gelişmeler kaydediyor. Ayrıca Heroes of the Storm'un Wrestlemania benzeri oyun içi etkinliği Nexomania da geri döndü. Nexomania 2 etkinliğinde Mal'gaucho Mal'ganis, Swingin' Scourge of Stratholme ve La Gata de Batalla şampiyonluk uğruna savaşacaklar.

Biraz da bilmeyenler için Heroes of the Storm'dan bahsedeyim. League of Legends oyununa benzetilse de aslında bütün moba oyunları gibi Heroes of the Storm'u da diğerlerinden ayıran yönleri mevcut. Aynı türün oyunları olmaları ve tür içinde çok büyük farklılıklar yaratmanın zorluğu da eklenirse Heroes of the Storm şahsına münhassır güzel bir MOBA oyunu. Takım oyununun bireysel zaferden daha önemli olduğu bu oyunda büyük ölçüde dünya etkileşimi ve takım arkadaşlarıyla birlikte hareket etmek elzem. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 23:51
Heroes of storm gelistirici takimi yarisindan aza dustu oyun öldü,turnavalari iptal ettiler skinlerin ucreti iptal edildi hepsi bedava, oyunda cikiyor. ama kalan kisiler gene oyunu yasatmaya calisiyor. hero fln ekliyolar calisiyolar :D degisik :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Heroes of the Storm karakteri Overwatch oyunundan geliyor
İlginizi Çekebilir