Yeni GeForce GTX 780 GPU duyurusu

Merlinin Kazanı 27.05.2013 - 09:47
Gelecek nesil oyun için en hızlı çerçeve hızları
NVIDIA, Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs ve Battlefield 4 dahil olmak üzere gelecek nesil PC oyunlarında hayret verici performans ve son derece akıcı görseller sunan, elit sınıf GPU'larda en son gelişme olan GeForce GTX 780 GPU'yu duyurdu.

NVIDIA ayrıca, GeForce oyuncularına endüstrinin en iyi oyun sürücülerinin yanı sıra gelişmiş özellikler ve optimum oynanabilirlik ayarlarını sunan NVIDIA GeForce Experience yazılımının üretimine geçmiştir.

Oyun meraklıları için tasarlanan GeForce GTX 780, kendinden önce gelen ürüne göre yüzde 50 daha fazla olan 2.304 çekirdek ve 3 GB yüksek hızda GDDR5 bellek içeren son derece güçlü Kepler GPU ayrıcalığına sahiptir.

GeForce GTX 780, PhysX ve NVIDIA TXAA dahil olmak üzere en son NVIDIA oyun teknolojilerini içerirken en yeni GeForce sürücüleri, akıcı çerçeveler ve daha zengin bir genel deneyim sunmak üzere çerçeve süresindeki değişimleri azaltır. Ayrıca, en iyiyi isteyen oyuncular için endüstrinin önde gelen çoklu GPU çözümü NVIDIA SLI teknolojisi, daha da yüksek düzeylerde performans sunmaktadır.

NVIDIA GeForce iş birimi genel müdürü Scott Herkelman, “GeForce GTX 780, PC oyunda daha önce hiç görülmeyen bir değerde en hızlı çerçeve hızını ve en akıcı animasyonu sunuyor” dedi. “Bu seviyede bir performans, oyuncuların bir oyuna geliştiricilerin uğraştıkları yoğunlukta dahil olmalarına olanak vermektedir.”

Yeni GeForce GTX 780 GPU duyurusu
GeForce GTX 780, oyuncuların daha fazla özelleştirme ve hız aşırtma taleplerini karşılamak üzere, daha iyi performans için GPU'nun saat hızlarını otomatik olarak artırırken sıcaklık hedefi ve fan kontrolleri eklemenin yanı sıra gelişmiş su soğutma çözümleri için aşırı gerilim payı ve optimizasyonlar sunan NVIDIA GPU Boost 2.0 teknolojisini içermektedir.

NVIDIA'nın bugüne kadar geliştirdiği en gelişmiş ısı çözümü olan yüksek kalitede dış alüminyum kasa ve yüksek verimlilikte buhar bölmesi soğutma, kartın egzotik tasarımını zenginleştirmiştir. GeForce GTX 780 ile neredeyse sessiz bir oyun ile birlikte form ve fonksiyon ödünsüz bir akustik performansta buluşuyor.

NVIDIA mühendislik bölümü başkan yardımcısı Andrew Bell, “GeForce GTX 780 ısı çözümü bugüne kadar oluşturduğumuz en gelişmiş çözümdür” dedi. “İnsan kulağı yalnızca ses yoğunluğunu değil, aynı zamanda gürültü seviyelerindeki ani değişimleri ayırt eder. Bu nedenle, gereksiz fan hızı değişimlerini azaltarak sessiz ve keyifli bir çalışma sunmak için duruma uyan yepyeni sıcaklık kontrol birimleri oluşturduk. Bu, GeForce GTX 780'i masaüstü oyun bilgisayarlarının yanı sıra yeni seksi küçük PC'ler dahil olmak üzere meraklılarının kullandığı PC'leri güçlendirmek için muhteşem bir seçenek yapıyor.”

NVIDIA GeForce Experience ile Kolay Optimizasyon
Yalnızca GeForce oyuncularının kullanabileceği NVIDIA GeForce Experience yazılımı beta sürümü, bu yılın başından beri 1,5 milyondan fazla kişi tarafından kullanıldı. Artık üretimine geçilen GeForce Experience, GeForce GTX 780 ham gücünün mükemmel tamamlayıcısıdır.

GeForce Experience, sistem konfigürasyonuna bağlı olarak en iyi deneyimi garanti etmek üzere her oyun için 3D ayarını otomatik olarak yapılandırır. GeForce GPU'larının performansını en üst düzeye çıkarmaları ve en son PC oyunlarını piyasaya çıktıkları günden itibaren keyifle oynamalarını sağlamak için oyuncuları yazılım güncellemeleri hakkında bilgilendirir ve GeForce Game Ready™ sürücülerini otomatik olarak yükler.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma
NVIDIA GeForce GTX 780 GPU bugünden itibaren ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View ve Zotac gibi dünyanın önde gelen eklenti kart sağlayıcılarından temin edilebilir. İş ortağı katılımı bölgelere göre değişecektir. Fiyatlar, KDV hariç €539/KDV dahil £549'dan başlayacaktır.

- Basın Bülteni
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni GeForce GTX 780 GPU duyurusu
İlginizi Çekebilir