Yeni Fatal Fury: City of the Wolves Fragmanı

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:19
Fatal Fury: City of the Wolves yeni fragmanı, B. Jenet ve Vox Reaper gibi dövüşçülerin heyecan verici yeteneklerini sergiliyor.

Fatal Fury serisinin yeni bölümü City of the Wolves, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 2025'in başlarında piyasaya sürülecek.

Fatal Fury: City of the Wolves'da Yeni Dövüşçüler Ortaya Çıkıyor

SNK'nın Fatal Fury: City of the Wolves oyununun kadrosu, uzun süredir tecrübeli olan B. Jenet ve yeni gelen Vox Reaper'ın son fragmanda onaylanmasıyla genişlemeye devam ediyor. Onları inceleyin.

Son olarak The King of Fighters 15'te ortaya çıkan bir korsan lideri olan Jenet, görünüşe göre birden fazla tekmeyle rakiplerini havaya fırlatmak gibi aynı yeteneklere sahip. Vox Reaper ise dövüş stili daha yere basan ve vuruşa dayalı görünüyor. Daha fazla ayrıntı ve kitlerine kapsamlı bakışlar için yakında daha fazla bilgi bekleniyor.

Yeni ve geri dönen dövüşçülerin yanı sıra Fatal Fury: City of the Wolves, mini oyunlar da içeriyor. Fragmanın sonunda, Marco Rodrigues'in bira şişelerinin üst kısımlarını tek bir akıcı hareketle kestiği ve komutların bir Özel hareketle eşleştiği görülüyor.

Dövüş oyunu, 2025'in başlarında Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 19:53
Bunun ilk oyunu "Garou: Mark of the Wolves" tır ki çok sağlam bir oyundur. Benim çok hoşuma giderdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Fatal Fury: City of the Wolves Fragmanı
İlginizi Çekebilir