Yeni Diablo 4 Sezon Ortası Yama Notları

Tunay Şahin 15.06.2024 - 05:33
Diablo 4 sezon ortası yama notları büyük barbar güçlendirmeleri getiriyor. Druidler, rogue'lar, necromancer'lar ve büyücüler de güçlendirildi.

Diablo 4 Sezon Ortası yama notları yayınlandı ve Blizzard, az kullanılan sınıfları ve yapıları güçlendiriyor. Ancak en büyük kazananlar barbarlar.

Yeni Diablo 4 Sezon Ortası Yama Notları: Büyük Barbar Güçlendirmeleri Geliyor

Diablo 4'ün dördüncü sezonu büyük bir başarı yakaladı. Oyun piyasaya çıktığından bu yana belki de ilk kez bu kadar iyi bir konumda. Blizzard, bu durumu fark ederek oyunun bir sonraki yamasına da bu iyimserliği yansıttı. Bu yamayı bir devrimden ziyade, oyunu ileriye taşımak için bir adım olarak düşünmek gerekiyor.

Yeni Diablo 4 Sezon Ortası Yama Notları: Büyük Barbar Güçlendirmeleri Geliyor

İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Ücretsiz Evcil Hayvan Nasıl Alınır?

Bu sefer Blizzard, kimseyi zayıflatmak yerine bazı yapıları ve sınıfları daha rekabetçi bir seviyeye getirmeyi amaçlıyor. Son Diablo 4 yamasının en büyük kazananları şüphesiz barbarlar, özellikle de whirlwind barbarlar. Tüm RPG serisinin en popüler yapılarından biri olan bu yapı, bu değişikliklerden sonra daha da popüler hale gelebilir.

Elbette buff alan sadece barbarlar değil; druidler, rogue'lar, necromancer'lar ve büyücüler de daha sessiz bir şekilde de olsa güçlendirmelerden faydalandı. Özellikle büyücüler, biraz daha dayanıklı hale gelecek ve hasarı azaltmanın birkaç yolunun etkinliği artacak.

Yeni yamada tüm karakterler için bir çok değişiklik bulunurken aynı zamanda hata gidermeleri ve çeşitli zindan güncellemeleri de olmuş. Tüm yama notlarına sitesinden göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2024 14:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2024 19:40
Pit solo 100 alti yapanlar o kadar ağladı ki onu da lilith'i de diger uberleri de netflediler. Sacma sapan durum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2024 17:47
power creep is real
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2024 10:10
Pit te boss larda çok gereksiz zorluklar mevcut. Bir yerden sonra solo ilerlemek imkansız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Diablo 4 Sezon Ortası Yama Notları
İlginizi Çekebilir