Yeni Deadpool & Wolverine Fragmanı

Tunay Şahin 28.06.2024 - 16:31
Yeni Deadpool & Wolverine fragmanı Sabretooth karakterini tanıttı. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrolde olduğu film 26 Temmuz'da sinemalarda.

Marvel Stüdyoları, Sabretooth karakterini ilk kez tanıtan yeni bir Deadpool & Wolverine teaser fragmanı yayınladı. Fragmanı sosyal medyada paylaşan filmin yıldızı Ryan Reynolds, "başlığa bir 've' daha ekleyebileceğimizi sanmıyorum" diyerek espri yaptı. Bu bir dakikalık bakış, karakterlerin bile bu anın Logan için ne kadar önemli olduğunu bildiğini gösteriyor.

Yeni Deadpool & Wolverine Fragmanı Sabretooth'a İlk Bakışı Sunuyor

Fragmanda, dövüş sahnelerinin çoğuna hakim olan çorak arazi seti dikkat çekiyor. Yıkılmış ve ufalanmakta olan 20th Century Fox logosunun yer aldığı sahne, muhtemelen bu filmde de kamp kuracak gibi görünen Zaman Değişimi Otoritesi tarafından terk edilmiş, zamanın dışında bir boşluk gibi görünüyor. Sabretooth, X-Men'de bu rolü üstlenen Tyler Mane tarafından canlandırılıyor. Mane, X-Men Origins: Wolverine'de Liev Schreiber tarafından canlandırılan Sabretooth rolüne geri dönmemişti, ancak bu eski WWE yıldızının süper kahraman işine girmesini engellemedi. Mane, Netflix için Jupiter's Legacy ve Max'in Doom Patrol'unda rol aldı.

Marvel Studios'un Deadpool & Wolverine filminde Deadpool (Ryan Reynolds) ve Wolverine (Hugh Jackman), Marvel Sinematik Evreni'nin tarihini değiştirecek. Filmde ayrıca Paradox rolüyle Matthew Macfadyen ve Cassandra Nova rolüyle Emma Corrin yer alıyor. Deadpool serisinden tanıdığımız Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), Leslie Uggams (Blind Al), Karan Soni (Dopinder), Stefan Kapicic (Piotr Rasputin/Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Rob Delaney (Peter) ve Lewis Tan (Shatterstar) rollerine geri dönüyor. Aaron Stanford, X-Men film serisinden Pyro olarak geri dönerken, Jennifer Garner'ın Elektra Natchios olarak döneceği de söyleniyor.

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ve Lauren Shuler Donner'ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey ve Simon Kinberg yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Deadpool & Wolverine, Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ve Shawn Levy tarafından yazıldı. Deadpool & Wolverine 26 Temmuz'da sadece sinemalarda gösterime girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2024 00:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Deadpool & Wolverine Fragmanı
İlginizi Çekebilir