Yeni Crazy Taxi Oyunu Açıklandı

Tunay Şahin 1.07.2024 - 12:41
SEGA, çeşitli oyun modları ve araçlarla dolu yeni Crazy Taxi oyununun açık dünya çok oyunculu bir deneyim olduğunu doğruladı.

SEGA tarafından yayınlanan yeni bir videoda, geliştirici ekip, temel tek oyunculu deneyimden geniş bir açık dünya ortamında çevrimiçi çok oyunculu bir oyuna geçiş sürecini anlattı. Yedi dakikalık bu dökümde, çeşitli oyun modları, araçlar ve enerjik görsellerle süslenmiş gelişmekte olan başlığa dair ayrıntılar sunuluyor.

Yeni Crazy Taxi Oyunu: Açık Dünya Çok Oyunculu Bir Deneyim

Ekip, tek oyunculu bir deneyimden canlı hizmet veren çok oyunculu bir modele geçişte bazı zorluklar yaşandığını, ancak şu anda geliştirme sürecinde büyük adımlar attıklarını belirtti. Sega'nın Sapporo Stüdyosu, şehrin gerçekçilik ve özgürlük duygusu göz önünde bulundurularak tasarlandığını ve oyunculara 'tema parkı benzeri bir ortamda' keşfedecekleri çok sayıda aktivite sunduğunu vurguladı.

Fragmanda, polis kovalamacaları, dublör tabanlı modlar ve diğer oyuncularla aynı anda dünyanın dört bir yanında görevlerini yerine getirirken genel keşif görüntüleri yer aldı. Sega'nın ekibi, araba tasarımı ve kişiselleştirmenin de önemli bir unsur olduğunu açıkladı. Ayrıca, karakter modelleri üzerinde çalışan sanatçıların görüntüleri de paylaşıldı, bu da oyuncuların yürüyerek seyahat edebileceği anlamına geliyor.

Nihayetinde, video, sanattan seviye tasarımına kadar oyun üzerinde çalışan çeşitli ekiplerin ne yaptıklarını ve gelişmekte olan bu oyunla nasıl etkileşime girdiklerini anlattıkları bir işe alım kampanyası gibiydi. Video sona ererken stüdyonun başkanı ilgilenenlerden Sega'ya iş başvurusunda bulunmalarını istedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 1.07.2024 16:29
programlama dersinde lisedeyken öğretmenden gizli gizli oynardık bilgisayar dediğime de bakmayın 15-20 fps aralığında oynardık :) ama yeni bir oyununa gerek var mı ki ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açıklandı
İlginizi Çekebilir