Yapımcılığını Brad Pitt'in üstlendiği Chris Cornell belgeseli geliyor

Ahmet Özçilingir 11.04.2019 - 17:43
Chris Cornell Rock müzik tarihinin en iyi seslerindendi

Soundgarden, Audioslave ve Temple of the Dog gibi müzik grupları ile 90'lar ve 2000'li yılların başına adeta damgasını vuran, Rock müzik tarihinin en benzersiz seslerinden biri olan 2017 yılında hayatını kaybeden Chris Cornell'ın belgeseli geliyor. Cornell belgeselinin yapımcı koltuğunda Cornell'ın yakın dostu Brad Pitt oturuyor.

Yapımcılığını Brad Pitt'in üstlendiği Chris Cornell belgeseli geliyor

Brad Pitt'in yapımcılığını üstlendiği belgeseli, Peter Berg'in yöneteceği konuşuluyor. Cornell'in aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Brrad Pitt'in bu projeye ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Brad Pitt Cornell için düzenlenen anma konserinde de yer almıştı.

90'ların önemli müzik gruplarından Soundgarden'ın dağılmasının ardından Audioslave grubunu kuran Cornell, 2007 yılında Audioslave'in dağılması ile solo kariyerine devam etmişti. 2007 Haziran'ında "Carry On" isimli ikinci solo albümünü çıkarmıştır. Aynı yıllarda en iyi Bond filmi şarkıları arasında gösterilen James Bond filmi Casino Royale'in You Know My Name adlı soundtrack'ini yayınlayan Cornell, 2010 yılında grunge efsanesi Soundgarden'a geri dönme kararı almıştı. Şarkıcı 18 Mayıs 2017 tarihinde ABD'nin Detroit kentinde 52 yaşında hayata gözlerini yummuştu.   


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yapımcılığını Brad Pitt'in üstlendiği Chris Cornell belgeseli geliyor
İlginizi Çekebilir