Yakuza Serisi Dizi Olarak Geliyor

Çağrı Yavan 4.06.2024 - 13:19
Bir oyun daha karşımıza sizi olarak çıkmaya hazırlanıyor. Sega'nın Yazuka serisi, Ekim ayında Amazon Prime dizisi olarak olarak yerini alacak.

Sega'nın popüler oyun markalarından biri olan Yakuza serisi dizi olarak yayınlanacak. Günümüzde oyun sektörü ile dizi ve film sektörü iç içe girmiş durumda. Eskiden filmlerin ve dizilerin oyunu yapılırken, şu anda ise oyunlar diziye ve filme uyarlanıyor. Bunun en büyük örneklerini Cyberpunk, Halo ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Fallout gibi markalarda görmüştük.

Yakuza Dizisi 24 Ekim'de Prime Video'ya Geliyor

Sektörün bu yönde ilerlemesi, artık oyun sektörünün de en az sinema sektörü kadar ilerlediğini bize gösteriyor. Durum böyle olunca çoğu firma da kendi popüler markalarını dizi veya filme uyarlamak için uğraşıyor. Bu sayede hem oyun sektöründeki popülerlik artıyor hem de marka sinema sektörüne de geçmiş oluyor. Bu duruma ayak uydurmak isteyen markalardan birisi de Sega oldu. Şirket, büyük markalarından olan Sonic'i sinema sektörüne kazandırmıştı. Şimdi ise kendi popüler serilerinden birisi olan Yakuza'yı kazandırmaya çalışıyorlar.

Yakuza Dizisi 24 Ekim'de Prime Video'ya Geliyor

Sega, Yakuza serisinin dizi olarak çıkacağını duyurdu. Bu duyuruya göre dizi Prime Video'da yayınlanacak. Dizinin yayınlanma tarihi ise 24 Ekim olacak. Ryoma Takeuchi, serinin ünlü başrolü olan Kazuma Kiryu'yu bu dizide canlandıracak. Dizi 6 bölümden oluşacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Take Masaharu ve Takimoto Kenga oturacak. Yapımın ilk üç bölümü 25 Ekim tarihinde, kalan üç bölümü ise 1 Kasım tarihinde yayınlanacak. Dizinin hikayesi 1995 ve 2005 yıllarını konu alacak. Buna bağlı olarak serinin aynı zaman diliminde geçen oyunu olan Yakuza 1'i hikaye olarak benimseyeceğini söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2024 15:26
İyi izleriz ama 6 bölüm çok azmış. Amcasının bir tanesi küçük bıdığım Haruka'yı kim canlandıracakmış?
Kalan Karakter: 300 Gönder
ImpoliteKD
ImpoliteKD 5.06.2024 15:24
Oyunun ara sahnelerinden 3 sezonluk dizi çıkar zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza Serisi Dizi Olarak Geliyor
İlginizi Çekebilir