Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri Duyuruldu

Murat Oktay 19.07.2024 - 15:24
Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri başladı. PGA Tour 2K23, Park Beyond ve Avatar: Frontiers of Pandora oyunları belirli tarihlerde ücretsiz oynanabilir.

Microsoft, yazın gelişini kutlamak amacıyla Xbox Game Pass kullanıcılarına Ücretsiz Oyun Günleri'nin başladığını duyurdu. Xbox Game Pass Core ve Game Pass Ultimate üyeleri, 18 Temmuz ve 21 Temmuz 11:59 PM PDT arasında heyecan verici PGA Tour 2K23 ve yaratıcı Park Beyond oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecek. Ayrıca tüm Xbox kullanıcıları, 16 Temmuz ile 28 Temmuz tarihleri arasında büyüleyici Avatar: Frontiers of Pandora için 5 saatlik süreli deneme sürümüne sahip olacak.

Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri Başladı

PGA Tour 2K23 ve Park Beyond'u oynamak için oyuncuların geçerli bir Xbox Game Pass Core veya Game Pass Ultimate üyeliğine sahip olması gerekiyor. Oyunları bilgisayarda oynamak isteyen oyuncuların Xbox.com adresinden her bir oyunu bulup yüklemesi gerekiyor. Xbox konsolları için ise oyuncuların Xbox Store'daki Abonelikler Sekmesine gitmesi, Ücretsiz Oyun Günleri koleksiyonuna ilerlemesi ve ardından oyunları indirmesi gerekiyor.

PGA Tour 2K23

PGA Tour 2K23, 2K'nın önde gelen golf simülasyonu oyun serisinin en son bölümüdür. Resmi lisanslı sahalarda PGA Tour kadrosundaki en iyi oyunculardan bazılarına meydan okuyabilirsiniz. Oyuncular Tiger Woods, Matt Fitzpatrick, Xander Schauffele, Nelly Korda, Lydia Ko ve daha fazlası dahil olmak üzere dünyanın en iyilerinden bazıları olarak bile oynayabilirler.

Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri Başladı - 1

Oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için PGA Tour 2K23 inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Park Beyond

Park Beyond, oyuncuların en çılgın hayal güçlerinden tema parkları yaratabilecekleri bir tema parkı simülasyon oyunudur. Oyuncular, parkın finansmanını yönetmekten ziyaretçilerin deneyimine hitap etmeye kadar her şeyden sorumludur ve özgürlük sınırsızdır.

Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri Başladı - 2

Oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Park Beyond inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontier of Pandora, oyuncuların Batı Sınırını deneyimlediği birinci şahıs aksiyon-macera oyunudur. Kayıp miraslarıyla yeniden bağlantı kurmaya ve bir Na'vi olmanın gerçekte ne anlama geldiğini anlamaya çalışan Na'vi'lerden biri olarak oynuyorsunuz. Diğer klanlarla birleşmeniz ve Pandora'yı kötü RDA'nın elinden korumanız gerekecek. Xbox Game Pass'in Ücretsiz Oyun Günleri sayesinde oyuncular, James Cameron'ın epik bilim kurgu serisine dayanan bu dünyada olmanın nasıl bir şey olduğunu tadacaklar.

Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri Başladı - 3

Oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Avatar: Frontiers of Pandora inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2024 21:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2024 01:42
bıktım dandirik oyunlardan.Dön artık Rockstars games allah aşkına dön
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2024 08:05
Rockstars ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2024 00:08
Peki bunlar CrowdStrike gibi artık hiç satılmayan bulut üzerinden oynanabilen düşük güvenlikli oyunlar mı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2024 18:59
Geçen Motorfest'i denemiştim ücretsiz günlerde oyunu beğendim Gold sürümünü aldım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Ücretsiz Oyun Günleri
İlginizi Çekebilir