Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı duyuruldu

Ersin Kılıç 2.05.2023 - 23:56
Microsoft yaptığı açıklama ile Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı hakkında yeni bir duyuruya imza attı. Peki ne avantajlar sunuyor?

Microsoft'un şu sıralar en büyük kozunun Game Pass sistemi olduğunu söyleyebiliriz. Özel oyun konusunda eleştirilerin odağında yer alan firma Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı isimli yeni bir sistemin duyurusunu yaptı. Peki bu sistem ne işe yarıyor?

Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı 

Sistemi kabaca açıklayacak olursak adından da anlaşılabileceği gibi oynayıp memnun olduğunuz Game Pass sistemini arkadaşlarınıza tavsiye etme üzerine kurulu olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Game Pass sistemini arkadaşınıza tavsiye ederseniz ve davet edilen kişi bu tavsiyeyi kabul ederse 14 günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip oluyor.

Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı

Bu daveti beş kişiye kadar gönderebiliyor ve her birinin 14 gün deneme sürümünü kullanmasını sağlayabiliyorsunuz. Tabi 14 günlük ücretsiz deneme sürecinin, geri dönen Game Pass abonelerine sunulmayacağı da belirtilmiş.

Microsoft bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yeni aboneler için bir dolara bir aylık deneme süreci programını sona erdirmişti. Yıllardır var olan bu sistemin sona ermesinin ardından firmanın yeni kullanıcılar için farklı sistemleri devreye sokmaya başladığını söyleyebiliriz. 

Microsoft'un bu yeni davet programı ise Arkane imzasını taşıyan Redfall oyunu ile birlikte aktif edildi. Bugün çıkan oyun ilk günden Game Pass sistemine eklendi ve her ne kadar problemlere sahip olsa da dört kişiye kadar co-op desteğine sahip. Microsoft bu co-op sistemi ile birlikte muhtemelen kullanıcıların ilgisini sisteme çekmeye çalışmış denebilir.

14 günlük bu deneme sürümünde tabi ki Game Pass kütüphanesinde yer alan tüm oyunların yanı sıra EA Play üyeliğine dahil olan tüm oyunlarını da deneyebiliyorsunuz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2023 10:17
Baktılar ki Game Pass oyunları artık çöp çıkıyor (Redfall) Böyle işlere giriştiler ki abonelik sayisi azalmasin. Gamepass nedeniyle Xbox oyunlarında kalite de kalmadı zaten, nitelikten çok niceliğe önem vermeye başladı Mkicrosoft çatısı altındaki firmalar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2023 01:01
bunun açığını bulup, 14 günlük denemeyi nasıl 1 yıllık abonelik yaparız diye başlık açılır pusudayım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass PC arkadaş tavsiye programı
İlginizi Çekebilir