Xbox 360 değişimi Microsoft tarafından onaylandı

Murat Sağlam 19.05.2011 - 15:22
Son güncellemenin bozduğu konsollar değiştirilecek
Dün yaptığımız Yeni Xbox Live güncellemesi DVD'nizi bozabilir haberini hatırlarsınız. Microsoft'ta bu olayı doğrulayan bir açıklama yaparak, Xbox Live güncellemesi yüzünden DVD sürücüleri etkilenen oyuncuları kendilerinin tespit edebildiklerini ama bu problemi yaşayanların kendilerine ulaşmasının daha sağlıklı ve kısa süreceğini açıkladı.

Xbox 360 değişimi Microsoft tarafından onaylandı
Xbox 360 değişimlerinin yalnızca güncelleme sonrası DVD sürücülerinde problem olanlara sunulacağını söyleyen Microsoft yetkilileri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sistem yazılımımıza yaptığımız yeni güncelleme sonrasında, bazı kullanıcılarımızın Xbox 360 disklerini DVD'lerine taktıklarında çalıştıramadıklarını farkettik. Eğer böyle bir problem yaşayan Xbox 360 kullanıcısı varsa bize ulaşmaktan kesinlikle çekinmesin. Eğer disklerinizi taktığınızda, "disc unreadable" ya da "disc unsupported" hatasından birini alıyorsanız, bize mail yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz."

"Bu problemi yaşayanlar, Xbox.com'un destek sitesine giderek konsolun problemli olup olmadığını anlamamız için bize yardımcı olurlarsa, kendilerine 250GB'lık yeni Xbox 360'larını göndereceğiz." diyerek etkilenen kullanıcıların yüreklerine su serpti.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox 360 değişimi Microsoft tarafından onaylandı
İlginizi Çekebilir