WOW: The War Within Çıkış Tarihi

Tunay Şahin 9.06.2024 - 20:41
Blizzard, World of Warcraft genişleme paketi The War Within'in çıkış tarihini duyurdu. Oyun, 26 Ağustos'ta PC'de satışa sunulacak.

Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın merakla beklenen genişleme paketi The War Within'in çıkış tarihini duyurdu. Microsoft'un sahibi olduğu Blizzard, Xbox Games Showcase etkinliğinde genişleme paketinin 26 Ağustos'ta PC'de satışa sunulacağını açıkladı.

Blizzard, The War Within'in Çıkış Tarihini Açıkladı

The War Within, Worldsoul Saga olarak bilinen üç bölümlük bir serinin ilk parçası olacak. Bu serinin diğer genişleme paketleri Midnight ve The Last Titan ile birlikte, ilk kez BlizzCon 2023'te tanıtılmıştı. BlizzCon 2024'ün planlanmaması nedeniyle, Blizzard'ın çıkış tarihini Xbox Showcase etkinliğinde açıklaması mantıklı görünüyor. The War Within şu anda beta testinde ve oyuncular mevcut içeriği inceleme fırsatı buluyor.

Sargeras'ın Bıraktığı Yara ve Yeni İçerikler

The War Within'de oyuncular, hapisteki Titan Sargeras'ın ardında bıraktığı dev kılıcın Silithus çöllerini delmesiyle oluşan büyük yarayı ele alacaklar. Azeroth, yıllardır bu büyük yara ile mücadele ediyor. Battle for Azeroth genişleme paketinde, iki grup da bu kılıç darbesinden sonra topraklardan akmaya başlayan Azerite adlı yeni bir kaynak için savaşmaya başlamıştı. Shadowlands ve Dragonflight genişleme paketleri başka hikayelere odaklanırken, The War Within bu konuya büyük bir şekilde geri dönüyor.

Yenilikler ve Özellikler

The War Within, çapraz karakter ilerleme sistemi Warband'leri ve solo oyun seansları sunan Delves adlı hızlı zindan koşularını içerecek. Oyuncular, çabalarını alt karakterler arasında bölmek zorunda kalmadan faydalanabilecekler. Ayrıca, antik Nerubian krallığı ve hem Horde hem de Alliance'a katılacak yeni karakter ırkı Earthen'in evi gibi Azeroth'un daha önce keşfedilmemiş yeraltı bölgelerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 03:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2024 15:52
Wow sevmeyen varmı?
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2024 22:52
seviyoruz ancak wotlk öncesini
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2024 09:39
Wow seven var mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
WOW: The War Within Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir