1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 11

Özgür Yıldız 16.02.2014 - 12:45
Thrall'ın hikayesi bitiyor
Alacakaranlık Vakti

Ragnaros yenilmiş ve Hyjal Dağı güvene kavuştuktan sonra Thrall, ejder aspect’leri tarafından bir kez daha earthwarder’ın yerini almakla görevlendirildi. Diğer bir yanda da Azeroth’un savunucuları, herkesin göz koyduğu Ejder Ruhu’nu, geçmişteki önemli bir noktada ele geçirdiler. Nihayetinde Azeroth’un kahramanları, hem Ejder Ruhu’nu ele geçirmekte, hem de felaketle sonuçlanacak bir alternatif zaman çizgisini engellemekte başarılı oldular. Ejder Ruhu, Wyrmrest Temple’a ulaşıp Neltharion’u yok edecek olan Thrall’a ulaştırıldı.

Dragonblight’ın eski tanrılar tarafından yıkılmış, karla kaplanmış topraklarından yoluna devam eden Thrall, Asira Dawnslayer ismindeki bir kan elfi kiralık katiliyle savaştı. Zaferi kazandıktan sonra ise kiralık katilin öldürdüğü ejderi iyileştirdi ve tapınağın içlerine doğru ilerlemeye devam etti. Kahramanlar Go’el’le birleştikleri sırada, eskiden Archbishop Benedictus olarak bilinen Twilight Prophet belirdi ve Thrall’dan Ejder Ruhu’nu almaya çalıştı. Aynı Asira’ya olduğu gibi Benedictus da Thrall’ın önünde düştü ve Durotan’ın oğlu, son savaş için hazırlıklara başladı.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 11
Thrall ve Ejder Ruhu (Dragon Soul)
Elinde Ejder Ruhu’yla birlikte Thrall ve onun yanındaki ejder aspect’leri Alexstrazsa, Ysera, Nozdormu ve Kalecgos, Deathwing’i öldürmeye hazırlandı. Bu sırada birleşen ejderler ve bir grup ölümlü kahraman da Twilight güçlerini püskürtüyorlardı. Twilight ejderi Ultraxion’un yenilmesinden bir süre sonra, Wyrmrest’in tepesinde bulunan Thrall, elindeki Ejder Ruhu’nu direkt olarak Deathwing’e doğru tuttu ve zırhına zarar verdi. Zırhı hasar alan Ölüm Aspect’i kaçmaya çalıştı. Skybreaker’ın üzerinde Deathwing’i takip eden Thrall, bir kez daha Ejder Ruhu’nun gücünü ortaya çıkardı ve müttefiklerine Aspect’in üzerine çıkma ve elementium’dan yapılmış zırhını parçalama fırsatı vermiş oldu.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>