Wonder Woman Fortnite ekibine katılıyor

Murathan Özlü 17.08.2021 - 20:27
Wonder Woman Fortnite dünyasının en yeni üyesi olacak. Oyuna bir skin olarak eklenecek Wonder Woman'ın katılmasının ardından DC ekibi 5 kişiye çıkacak.

Wonder Woman Fortnite ekibinin en yeni üyesi olacak.  Wonder Woman ile birlikte Fortnite'daki Justice League ekibi 5 kişiye yükselmiş olacak. Oyun içinde an itibariyle Superman, Batman, The Flash ve Aquaman bulunuyor. Wonder Woman'ın oyunun eşya dükkanına 19 Ağustos Perşembe günü ekleneceği belirtildi.

Wonder Woman Fortnite Justice League'ine katılıyor

Daha önce olduğu gibi oyuna eklenecek Wonder Woman skinini de önceden satın almak mümkün olacak. Epic Games, "Wonder Woman Cup" adında mini bir turnuva düzenleyerek kazanan oyunculara Wonder Woman skinini verecek. Wonder Woman'ın oyuna ekleneceği tarihten bir gün önce, yanı 18 Ağustos günü gerçekleşecek turnuva, en fazla 10 vs. 10 oyuncu şeklinde olacak ve 3 saatlik süre sonunda en fazla puanı toplayan takımlar Wonder Woman Fortnite skinini kazanacaklar.

Wonder Woman Fortnite

Wonder Woman skini oyuna 2 farklı varyasyon ile eklenecek. İlk varyasyon Diana'nın pantolonu tamamen giymeyi tercih ettiği, ikinci varyasyon ise filmlerin genelinden alışık olduğumuz etek şeklinde olacak.  Ayrıca Wonder Woman'ın özel aracından baltasına kadar pek çok eşya da kozmetik olarak sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman Fortnite ekibine katılıyor
İlginizi Çekebilir