Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Witcher 4 nerede geçecek?

CDPR bir sonraki maceraya atılabilmemiz için hummalı bir şekilde çalışıyor. Firmadan çıkan kırıntı niteliğindeki bilgiler bizi doyurmasa da heyecanlandırmaya yetiyor.

Witcher 4 nerede geçecek?

Yeni Witcher oyunlarının duyurulmasının ardından hummalı bir çalışma başladı. Firma tarafında gerçekleşen bu çalışmaların bir de oyuncular tarafı var ki bir çok teori ortaya atmamıza, yapım hakkında söylentilerin ya da "Witcher 4 nerede geçecek?" gibi soruların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Ancak firmadan çıkan minicik bilgiler bizler gibi oyun fanatiklerine önemli bilgiler verebiliyor.

Yeni oyun, Witcher 4 nerede geçecek?

Witcher 4'ün çıkışı henüz oldukça uzak bir tarihte. İlk yayınlanan görselde kara gömülü olan amblem bize Vaşak Okulu'nu ortaya çıkartmıştı. Bu görüntü bile bizleri bir sürü teori üretmeye yönlendirmişti.

Geçtiğimiz günlerde oyunun anlatı yönetmeni Philipp Weber GamesRadar+ ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda oyunun nerede geçeceğine yönelik iletilen bir soruyu yönetmen geçiştirmek zorunda kaldı. Ancak "The Witcher 3: Wild Hunt'taki olaylardan sonra her zaman Temeria ve Vizima'ya geri dönüp ne durumda olduklarını görmek istemiş ve The Witcher Remake'te bu yerler üzerinde tekrar çalışma fırsatının onu çok mutlu ettiğini" de sözlerine ekledi.

Yeni oyun, Witcher 4 nerede geçecek?

Elbette bunun tam bir cevap olduğu söylenemese de bize yapımın gidişatında nelerin etkisi olabileceğini gösteriyor. Weber devam oyunun ayrıntıları konusunda ağzını sıkı tutuyor. Görünüşe göre The Witcher 4'te Vizima'ya mı yoksa Temeria'nın başka bir yerine mi götürüleceğimizi bekleyip görmemiz gerekecek.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Geralt ustama ayıp olacak, bayağı bağlanmıştım. Neyse ki kedi okulundan bir karakteri oynamayacağız.

0 puan
MO
MK Okuru

İstanbulda geçecek :)

0 puan
MO
MK Okuru

Adamlardan o kadar çok kişi ayrıldı, şirket içindeki baba sorunlar o kadar derin gibi ben bir şey beklemiyorum bu ekipten. Bir daha pre-order mı?

0 puan
MO
MK Okuru

evet bir daha pre order ölümüne pre order :D :D

0 puan
MO
MK Okuru

Bir daha pre order + 30 bin TL'lik hisse senedi. Benden babası yoktur.

0 puan