Witcher 3'ün en kötü adamı Gwent: Master Mirror ile karşınızda

Alparslan Gürlek 2.07.2020 - 09:20
Gwent: Master Mirror genişlemesi ile CD Projekt RED, Witcher 3'te sizi baştan sona kadar gizli bir şekilde takip eden Gaunter O'Dimm ile baş başa bırakıyor.

CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3 - Wild Hunt oyununun en iyi tasarlanmış karakteri ile tanışın. Gaunter O'Dimm, namı diğer ayna ustası, Gwent kart oyununda Master Mirror ile birlikte karşınıza çıkıyor.

Witcher 3'ün en kötü adamı Gwent: Master Mirror ile karşınızda

Witcher 3'ün başında oyunculara önemli bir bilgi vererek kendini tanıtan Gaunter O'Dimm, aslında bütün oyun boyunca sizi gizli köşelerden takip eden bir yan karakter. Kendisiyle dostluğunuzu pekiştirmek için de oyunun hikâye modunu bitirip Hearts of Stone genişleme paketine başlamanız gerekiyor. Pek dostluk diyemesek de...

Witcher evreni içerisinde neredeyse bütün yan karakterler gibi herhangi bir rengi olmayan, ne siyah ne beyaz diyebileceğimiz gri karakterlerden biri olan Gaunter O'Dimm artık Gwent kart oyununda da karşımızda. Yer yer yararlı fakat asla güvenilmez olan karakterimiz Gwent oyununa ücretsiz bir genişleme paketi olarak gelmiş durumda.

Witcher 3'ün en kötü adamı Gwent: Master Mirror ile karşınızda

Oyunda eğer Master Mirror'un premium kartlarına erişmek istiyorsanız belirli bir süre erişilebilir olacak iki paketten biri olan Temptation paketini almanız gerekiyor. Onun dışındaki tüm Gaunter O'Dimm içerikleri ücretsiz bir şekilde oyunculara oyun deneyimleri boyunca sunulacak. Bunlar arasında 70'ten fazla yeni kart ve oyunda oyuncuların maç sonlarında ve seviye atlayarak elde edebileceği "Reward Points" ile ilerleme kaydedebilecekleri "Reward Book" üzerinde Master Mirror içerikleri bulunuyor. Bunlar size oyun içinde kart fıçıları, premium kartlar üretmek için Gem Powder ve daha fazla kart fıçısı almak için Ore denilen birimler kazandırıyor.

Ayrıca güncelleme notları arasında oyundaki dengeyi düzeltmek için bazı kavramların çıkartıldığı, yeni kavramlar eklendiği ve bu kavramların da bir şekilde diğerleriyle ilişkilendirildiği açıklanıyor. "Reset" olarak geçen, kartı temel gücüne döndüren ve üzerindeki etkileri kaldıran durum oyundan kaldırılmış durumda. Düşman saflarında oynadığınız kartlar için de "Disloyal" kelimesi oyuna ekleniyor. Bu da Nilfgaard destesi kullanan ya da casus dediğimiz "Spy" kartlarına yoğunlaşan oyuncular için her Spy kartının "Disloyal" olması demek. Bu kartlar ancak düşman saflarında oynanabiliyor.

Buna benzer oyun dengesini ve yaşam kalitesini artırmak adına yapılmış birçok güncelleme de yama notları arasında. Dilerseniz buradan okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 3'ün en kötü adamı Gwent: Master Mirror ile karşınızda
İlginizi Çekebilir