Wii U bizlere nasıl bir The Legend of Zelda sunacak?

İsmet Ergül 24.12.2015 - 10:29
Oyunun yapımcısı fikirlerini bizlerle paylaştı!
21 Şubat 1986'da ilk defa oyuncularla buluşan The Legend of Zelda ve Shigeru Miyamoto tarafından yaratılan bu seri, yakında 30 yaşına basacak. Oyunun yapımıcısı olan Eiji Aonuma seriyi nasıl geliştirmek istediğinden bizlere bahsetti. Hem Nintendo'nun istediği yolda hem de kendi fikirleriyle The Legend of Zelda serisini geliştirmek isteyen Aonuma, The Legend of Zelda: Skyward Sword'daki açık dünyaya benzer bir mekaniğe sahip Zelda oyununu Wii U için geliştirmek istediğinden bahsetti.

Yaptığı açıklamalarda serinin hayranlarının daha büyük ve derin bir açık dünyaya sahip olmak istediğini söyleyen Aonuma, hikaye ile şekillenerek oyunculara özgürlük veren, yaşayan bir açık dünya sunmayı hedeflediğinin de altını çizdi.

'Oyuncuların bizden beklediği şeyleri öncelikle tespit ediyor ve tespit ettiğimiz şeyleri onlara sürpriz bir şekilde sunuyoruz. Böylelikle oyuncular hem istediklerini elde etmiş oluyor hem de sürprizden etkileniyorlar!'

Wii U bizlere nasıl bir The Legend of Zelda sunacak?
Mart 2015'te ertelenen yeni The Legend of Zelda oyunundan halen bir haber yok ve büyük ihtimalle kod adı NX olan yeni Nintendo konsolu için tasarlanıyor. Shigeru Miyamoto E3 2015'te merak etmememiz ve Star Fox [Zero]'ya hazır olmamızı söylemişti, ancak napsak ne etsek Link'i unutamıyoruz Miyamoto Usta..
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2015 22:38
mart 2016 olmasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii U bizlere nasıl bir The Legend of Zelda sunacak?
İlginizi Çekebilir