Where Winds Meet Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 31.05.2024 - 02:14
Where Winds Meet fragmanı State of Play'de yayınlandı. PS5 için geliştirilen oyun, Wuxia ilhamlı dövüş mekanikleri ve etkileyici dünyası ile dikkat çekiyor.

30 Mayıs 2024 tarihli State of Play etkinliğinde PlayStation, merakla beklenen oyun Where Winds Meet'in yeni bir fragmanı yayınladı. Ancak, oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi verilmedi.

Where Winds Meet Fragmanındaki Detaylar

Where Winds Meet'in fragmanı, oyunun dünyasını ve savaş mekaniklerini gözler önüne seriyor. Çin edebiyatı ve filmlerinde dövüş sanatları odaklı bir tür olan Wuxia'dan büyük ölçüde ilham alan oyun, görsel açıdan etkileyici bir atmosfer sunuyor. Fragmanda, oyuncuların karşılaşacağı çok sayıda canavar ve düşman da yer alıyor. Oyunun dövüş mekanikleri, Wo Long gibi kombolar için bir açıklık bulmak amacıyla kaçma ve savuşturma hareketlerine odaklanıyor gibi görünüyor.

Where Winds Meet, PS5 için geliştirme aşamasında. Henüz oyunun çıkış tarihi veya diğer platformlarda görünüp görünmeyeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Oyunun, dövüş sanatları ve fantastik unsurları harmanlayan bir yapıda olması, Wuxia hayranları için umut verici.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 04:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2024 00:40
Ghost of Tsushima'dan sonra bu dövüş mekanikleri çok boş görünüyor. Işıklar saçarak, cıvıl cıvıl dans edip bir türlü ölemeyen düşmanlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 31.05.2024 11:10
harika gözüküyor. sekiro nun tüm dövüş sanatlarını aynı anda kullanabildiğimiz versiyonu olsa ne nefis olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Where Winds Meet Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir