What If...?, Vision Pro'da Karma Gerçeklik Sunacak

Tunay Şahin 9.05.2024 - 15:46
Marvel, Vision Pro için What If...? - An Immersive Story adlı ilk interaktif karma gerçeklik deneyimini sunacak.

Marvel Studios ve ILM Immersive, Apple'ın Vision Pro platformuna karma gerçeklik deneyimi sunarak "What If...? - An Immersive Story" adlı ilk interaktif orijinal içeriği tanıttı. Bu özel yapım, artırılmış ve sanal gerçeklik karışımını kullanarak platformun beklenen karma gerçeklik içeriği ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Apple Vision Pro'ya, What If...? Deneyimi Geliyor

Bir saatlik "What If...? - An Immersive Story" bölümü, Marvel'ın Disney Plus'taki aynı isimli dizisine dayanıyor. Marvel, bu deneyimin kullanıcıların "bir izleyici olarak değil, gerçek bir katılımcı olarak bu garip dünyaları ziyaret etmelerine" olanak tanıyacağını açıkladı. Aynı zamanda "gözlerini ve ellerini kullanarak çevrelerindeki dünyayla etkileşime girmelerine" de olanak sağlayacak. Bu etkileşim, kullanıcılara "mistik sanatları öğrenme" ve "Sonsuzluk Taşlarının gücünü kullanma" görevlerini sunacak.

What If...?, Vision Pro'da Karma Gerçeklik Sunacak

Vision Pro'daki mevcut sürükleyici içeriklerin sınırlı olması nedeniyle, bu tür bir interaktif video deneyimi oldukça cazip görünüyor. "What If...?" dizisinin eğlenceli yapısı sayesinde, bu yeni yapımın platformdaki diğer içeriklerden daha fazla heyecan uyandırması bekleniyor. Ancak, Marvel'ın duyurusunda oyuncuların kimlik bilgilerine yer verilmemesi ve sunulan hikayenin kapsamı hakkında net bir bilgi olmaması bazı soru işaretlerine yol açıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 12:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
What If...?, Vision Pro'da Karma Gerçeklik Sunacak
İlginizi Çekebilir