Ubisoft, Far Cry 5 oyuncularını bu sefer de Mars'a götürüyor

Ersin Kılıç 11.07.2018 - 14:38
Vietnam'dan sonra Mars'a gidiyoruz

Ubisoft, 17 Temmuz 2018’de karşımıza çıkacak olan ikinci macera paketi Far Cry 5: Lost on Mars‘ı duyurdu. Konu ile ilgili yapılan resmi açıklama ve macera paketinin detayları ise şu şekilde;

Far Cry 5: Lost on Mars duyuruldu

Lost on Mars esrarengiz maceralarıyla, Far Cry 5 Season Pass kullanıcıları Mars’a, uzaylıların kökünü kurutmak için yol alacaklar. Lost on Mars DLC’ si Gold Edition ve season pass oyuncuları da dahil olmak üzere satın alınabilecektir. Lost on Mars’ta Nick Rye, Hope County’den kızıl gezegene ışınlanarak yakın arkadaşı Hurk’e, dünyaya olabilecek uzaylı istilasını engellemek için yardım etmeye gidiyor. Bu macera oyunculara, Blaster of Disaster, Hellfire ve Morphinator içeren yeni uzaylı cephaneleri ile çapraz araç takımları içeren Space Jets sunacaktır. İnsanlığın geleceği oyunun en kötü şöhretli kiralık silahların ellerinde olacak. Şimdi böcekleri ezme vakti!

Ek olarak, tüm Far Cry 5 oyuncuları Mars temasına Far Cry Arcade üzerinden erişebilecekler. Harita üreticileri bu temayı haritalarına entegre edebilir veya yeni bilim kurgu temalı haritalar oluşturabilirler. İlerde gelecek olan içerik temaları da Far Cry Arcade üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir olacaktır. Lost on Mars DLC’sini indirenler, yeni silahlar olan; Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper ve Hellfire’ı Hope County’den Project at Eden’s Gate’e kadar kullanabilecekler.

Far Cry 5 oyun DLC paketlerinden – Dead Living Zombies – Ağustos’ta sizlerle olacak. Ek temalar geldikçe, harita geliştiricileri bunları haritalarına ekleyebilecekler veya daha benzersiz haritalar ortaya oyabilecekler. Maceralar, season pass ya da bağımsız DLC paketi olarak elde edilebilecekler, yeni paket temaları geldikçe tüm Far Cry Arcade oyuncuları tarafından erişilebilecekler.

Amerika'da geçen ilk Far Cry oyunu olan Far Cry 5, oyunculara Hope County Montan'nın yeni genç yardımcısı olarak sakin ve derin bir şekilde bükülmüş bir dünyada gezinme özgürlüğü sunuyor. Oyuncular, oraya varışlarının kıyamet tarikatını içeren, Eden's Gate Projesinin bir yıldır süren sessiz darbesini hızlandıracağını görecekler. Kuşatma altında ve dünyanın geri kalanından koparılan oyuncular, Hope County sakinleriyle güçlerini birleştirecek ve direnişi oluşturacaklar. Far Cry 5, sezon geçişinde kullanılabilen birinci sınıf DLC maceralarını ve yeni Far Cry Arcade eklentilerini ,çıkışlarını takiben oyun içi canlı etkinlikleri de ücretsiz olarak alabilecekler.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2018 00:33
Blood Dragon gibi bir şey olacak herhalde
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 11.07.2018 21:27
Fiyatı düşünce alınabilir bir fiyatına 3 oyun(!) sahibi olmuş oluyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2018 19:32
Uzay mı öğğ
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2018 18:02
Şu ubisofta biri söylesin şunoyunları türkçe yapsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2018 15:30
bunu farcry 6 olarakta çıkarabilirdin!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vietnam'dan sonra Far Cry 5 ile bu sefer de Mars'a gidiyoruz
İlginizi Çekebilir